Femeia Leu

Se poate lăuda adesea cu o siluetă subţire şi trăsături frumoase, este elegantă, deşi nu este neapărat interesată de modă. Este dăruită de natură cu un aer princiar datorită căruia o poţi deosebi uşor în mulţime.

Cu toate că pare mândră, femeia Leu are o atitudine înţelegătoare faţă de cei din jur. Este de ajuns să stai de vorbă cu ea ca să descoperi o femeie inteligentă, sociabilă şi deschisă. Întotdeauna îţi va spune ce gândeşte, spre deosebire de bărbatul Leu, care este mult mai ascuns. Ei îi lipseşte cochetăria şi viclenia altor femei.

Şi înţelegătoare, şi dură

Femeia-Leu are o personalitate puternică. Ea poate arăta compasiune şi înţelegere unei persoane străine care apelează la ajutorul ei, sau poate fi severă şi critică cu persoanele dragi, dacă acestea au dezamăgit-o.

Îi place să trăiască intens, iar dragostea este întotdeauna în concurenţă cu viaţa ei socială şi cu munca. Excelează în teatru, cinematografie, medicină, politică sau avocatură.

Este atrasă de domeniile de lucru dinamice, în care acţiunile ei sunt cât mai vizibile unei largi mase de oameni.

Bărbatul Leu

Îi place orice presupune mişcare, dinamism şi senzaţii intense. Maşinile de curse, avioanele, mecanismele complicate sunt preferinţele lui în viaţă. Poate fi un inginer strălucit şi un inventator de marcă.

În carieră poate eşua doar dacă îi lipseşte diplomaţia. Leii trebuie să facă un efort deosebit să accepte compromisuri, să analizeze şi propunerile celorlalţi şi să ţină cont de ideile lor. Are tendinţa să îşi impună propriile idei şi convingeri celorlalţi. Pe de altă parte, nici nu îi place să profite de sprijinul celor din jur sau de ideile bune pe care le au.

Un luptător individualist

Vigoarea şi energia care caracterizează bărbatul Leu îl ajută să ajungă departe în viaţă. Depăşeşte cu uşurinţă tot felul de obstacole, iar pe cele mai dificile preferă să le cucerească cu preţul propriilor suferinţe.

Leul nu este un bărbat de casă, deşi atrage ca un magnet femeile interesate să îşi întemeieze un cămin şi o familie. El le dă impresia de stabilitate, dar multe constată că familia, pentru bărbatul Leu, este mai degrabă o dulce povară, decât un scop și o mândrie.

Citește și ce secrete de dragoste ascunde zodia Leului!

sursa foto: 123rf.com