Se spune despre bărbatul Berbec că este greu de îmblânzit, că viața lui este un haos și se aruncă în necunoscut cu capul înainte. Cu toate acestea, multe femei îl admiră pentru pasiunea și forța lui.

Dar femeia născută în zodia Berbecului este mult mai atrăgătoare, un adevărat magnet pentru bărbați, inclusiv pentru Berbeci.

Iată ce spune zodiacul despre cei doi, ce au în comun, dar mai ales ce îi diferențiază.

Femeia Berbec nu te plictisește niciodată!

Este înzestrată cu o forţă de convingere deosebită, este foarte inteligentă şi plină de energie. Este o companie plăcută, cu care nu rişti niciodată să te plictiseşti, genul de femeie pe care o admiri, chiar dacă te agasează uneori atitudinea ei uşor arogantă.

Reuşeşte în acelaşi timp să fie o mamă strălucită şi o femeie de carieră. Dacă este direct interesată de munca pe care o face şi ştie că are de câştigat, devine un partener fidel, îndrăzneţ şi bătăios.

Domeniul potrivit – avocatura

Femeia născută în prima constelaţie a zodiacului este preocupată de silueta ei şi de modul în care arată. Deşi natura nu o înzestrează cu o frumuseţe deosebită, ea iese mereu în evidenţă prin eleganţă şi prin stilul ei rafinat.

Mândria nativelor din Berbec este bine cunoscută. Femeia – Berbec nu va accepta niciodată să fie pe locul doi, slujbe de secretară, asistentă sau simplă funcţionară. Ar putea fi un excelent jurnalist, medic, jurist, avocat sau inginer.

Bărbatul Berbec, un om de acțiune

Se naşte sub un semn de Foc plin de forţă şi virilitate. Este un om de acţiune, dar cu un temperament iute, greu de controlat în unele momente. Mulţi se plâng de egoismul Berbecului, dar dacă ştii cum să îi vorbeşti, poate fi un prieten adevărat şi dezinteresat.

Are destul de multe calităţi care îl fac apreciat de femei. Este îndemânatic, gospodar şi nu aşteaptă niciodată să facă alţii treaba în locul lui.

Dacă nu cheltuie exagerat, el este în stare să adune o avere frumuşică. De obicei, are succes în afaceri.

Un perfecţionist

Nerăbdarea este marele lui defect, deoarece greşeşte adesea când se grăbeşte şi mai strică şi planurile altora. Îşi asumă riscuri mari, pe care bărbaţii mai cumpătaţi le-ar ocoli.

Nu de puţine ori, ambiţia lui nemăsurată îl face să îşi piardă prietenii. Bărbatul Berbec are tendința să domine, să le ştie pe toate şi gelozia se manifestă deoseori când iubeşte cu pasiune.

La maturitate, perspectiva lui se schimbă. Va pune preţ pe stabilitate, pe familie şi pe liniştea căminului. Dar soţia trebuie să îi semene destul de mult, să aibe aceleaşi ambiţii în viaţă şi să fie o gospodină desăvârşită.

Berbecul caută întotdeauna perfecţiunea şi nu prea ştie să accepte compromisuri.