Prima decadă a lunii mai stă sub semnul Lunii pline din zodia Scorpionului. Aceasta va intra în Scorpion pe data de 7 mai și va rămâne în acest semn astral timp de aproximativ 3 zile.

Luna plină din 7 mai, probleme de sănătate

Sănătatea este printre primele domenii afectate de Luna plină din Scorpion. În zilele de 7 – 10 mai, vor fi resimțite dureri vechi sau vor apărea simptome noi legate de organele guvernate de Scorpion precum prostata, uretra, organele sexuale și posibil rinichii, precum și vezica urinară.

Cine suferă de afecțiuni care s-au instalat la aceste organe, afecțiuni mai noi sau boli cronice precum pietrele la rinichi sau infecțiile genitale greu de tratat trebuie să acorde o importanță sporită sănătății, să aibă mai multă grijă de el și să ajungă de urgență la medic, dacă problemele se amplifică.

Și în zilele care preced Luna plină din 7 mai trebuie să fim deosebit de atenți cu sănătatea noastră. Luna va tranzita Balanța și apoi Scorpionul în prima decadă a lunii mai, ceea crește riscul de infecții și inflamații. Nu este o perioadă bună pentru eforturi fizice deosebite și nici pentru începerea unei diete drastice de slăbit.

Fazele Lunii în luna mai 2020

 Ce noutăți aduce Luna nouă din data de 22 mai

Ultima decadă a lunii mai va fi influențată de energia Lunii noi care răsare în constelația Gemenilor. Nu vom vedea Luna nouă în zilele de 22 și 23 mai, dar vom știi că ea are o putere deosebită asupra activităților noi pe care le vom începe atunci, precum și asupra veștilor pe care le așteptăm cu nerăbdare.

Luna nouă din Gemeni va influența în mod deosebit relațiile de comunicare și va pune pe jar în special cuplurile care și-au pierdut încrederea în dragostea lor. Din punct de vedere al sănătății, ea poate favoriza acum afecțiunile plămânilor, ale căilor respiratorii, durerile și inflamațiile în gât, dar și durerile de umeri și brațe.

În contextul epidemiei de coronavirus, Luna nouă din 22 mai poate aduce vești îngrijorătoare despre numărul persoanelor infectate. Există riscul ca epidemia să cunoască o creștere semnificativă în zilele influențate de Luna nouă, din 20 până spre 27 – 30 mai.

Citește și horoscopul lunii mai 2020!