Urmărim cu atenție fazele Lunii în aprilie 2020 să descoperim ce influențe au ele asupra sănătății noastre, asupra schimbărilor și noutăților pe care le așteptăm. Iată cum sunt ele interpretate din punct de vedere astrologic.

Primul pătrar în luna aprilie

Luna aprilie începe sub influența primului pătrar și a Lunii în creștere, de la 1 la data de 8 aprilie, când va fi Luna plină. Din punct de vedere medical, în această perioadă Luna trece prin zodiile Racului și apoi a Leului și influențează mai puternic stomacul, sânii, pieptul, ovarele și uterul. Ulterior, poate fi afectată inima și circulația sângelui. Persoanele care au deja afecțiuni legate de aceste zone ale corpului trebuie să fie mai atente la sănătatea lor și să nu neglijeze tratamentele.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Fazele lunii în aprilie 2020

Super Luna din 8 aprilie

Va fi cea mai strălucitoare lună plină a anului, deoarece se va afla mai aproape de Pământ decât de obicei. În calendarul indienilor ea este cunoscută despre Luna roz, deși nu are nicio tentă roz, dar la vremea ei începe să înflorească o plantă sălbatică ale cărei flori roz erau iubite de indienii din America.

Super Luna plină va fi în zodia Balanței, astfel că ea poate provoca sau amplifica afecțiuni legate de rinichi, uretră, vezica urinară, dar și bolile de piele.

Pe de altă parte, Luna plină din 8 aprilie va aduce prea puține vești bune. Este un moment de bilanț între două perioade critice și ne dă răgazul să ne pregătim mai bine pentru multe momente dificile care vor veni.

Luna nouă din 24 aprilie

De data aceasta, la final de aprilie, Luna nouă va tranzita zodia Taurului și anunță o perioadă mai bună pentru toate zodiile. Influența ei asupra sănătății este mai slabă, deși poate afecta persoanele care suferă de afecțiuni respiratorii, dureri în gât și dureri musculare.

În ceea ce privește planurile și realizările, este o Lună mai generoasă, care ne ajută să ne ocupăm de activități noi și posibil profitabile. Unii dintre noi își vor găsi de muncă imediat după Paște, iar fazele Lunii din aprilie 2020 arată că ultima decadă a lunii va fi o perioadă puțin mai bună pentru cei care muncesc și așteaptă salarii și bonusuri.