Urmărește elementele din zodiac menționate mai jos și află care este elementul primordial al zodiei tale și al zodiei în care s-a născut bărbatul pe care îl iubești. Află ce compatibilitate este între voi în funcție de elementele primordiale care vă guvernează zodiile.

  • Foc: Berbec, Leu, Săgetător
  • Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn
  • Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător
  • Apă: Rac, Scorpion, Pești

Elementele din zodiac și relațiile de dragoste

Foc și Foc

Este o combinație explozivă. Când pasiune, când scandal! Poate fi una dintre cele mai mari iubiri din viața lor sau poate fi unul dintre cele mai mari regrete.

Foc și Pământ

Ar putea fi o relație de cuplu acceptabilă, atâta vreme cât amândoi au interese puternice să rămnă împreună. Dar Focul nu are o direcție anume în viață și se poate plictisi de atitudinea strictă a partenerului cu element de Pământ.

Foc și Aer

Amândoi întind coarda și niciunul dintre ei nu știe să se oprească la timp. Aerul provoacă Focul după care amândoi s-ar putea să se dezumfle ca niște baloane înțepate. Amândoi se vor simți respinși, dacă nu sunt suficient de maturi să își reconstruiască relația.

Foc și Apă

Două elemente care nu se tolerează aproape deloc. Cu greu se poate spune că există vreo legătură trainică între ei. Partenerul cu element de Apă este obositor și sufocant pentru cel cu element de Foc.

Pământ și Aer

Sunt două elemente compatibile, care au nevoie unul de celălalt. Dacă amândoi se implică 100% în relație, dragostea lor va rezista o viață întreagă. Trebuie să se respecte și să se iubească pasional.

Pământ și Pământ

Cei doi pot avea una dintre cele mai armonioase și echilibrate relații de dragoste. Iubirea lor este profundă, se înțeleg și se cunosc foarte bine și nu fac nimic unul fără celălalt.

Pământ și Apă

Este o combinație aproape perfectă, cei doi se completează reciproc, au mare nevoie unul de celălalt și se iubesc la fel de puternic mereu ca în prima zi.

Apă și Apă

Cei doi au mare noroc dacă s-au îndrăgostit unul de celălalt! Relația lor și căsnicia lor va fi echilibrată și va rezista o viață. Chiar dacă sunt sensibili și emotivi amândoi, se înțeleg de minune.

Apă și Aer

Nu este deloc o combinație prea bună. Apa are multe de făcut, în timp ce Aerul pierde vremea și se ocupă numai de ceea ce îi place. O relație de dragoste este posibilă, dar o căsnicie între ei nu va dura mult.

Aer și Aer

Doi nativi cu elemente de Aer pot petrece mult timp împreună, se pot distra, se pot bucura de pasiunea dintre ei, dar nu vor construi niciodată o căsnicie durabilă. Niciunul dintre ei nu vrea să se implice prea mult. Fiecare vrea să fie independent.