Eclipsa de Soare din 13 septembrie, un moment critic

Primul eveniment major al lunii septembrie va fi eclipsa de Soare care apare concomitent cu Luna nouă din Fecioară. Este o configurație astrală deosebită, care va avea consecințe și efecte pe termen lung asupra tuturor zodiilor. Ea va limpezi lucrurile pentru nativii care se află în conflict, va aduce noutăți pentru cei dornici de schimbare și va accelera împlinirea unor obiective. Acesta pare să fie un moment critic al toamnei, singurul moment în care trebuie să fim deosebit de atenți la lucrurile de valoare pe care le deținem, dar mai ales la prietenia și dragostea persoanelor apropiate. Iată care vor fi cele mai afectate zodii de eclipsa de Soare din 13 septembrie.

Zodiile de Pământ (Taurii, Fecioarele și Capricornii)

Va fi un moment de cumpănă, legat de căsnicie sau de relația de cuplu. Chiar și nativii singuri se vor găsi în fața unei decizii grele legate de viața lor amoroasă, dacă vor să îi acorde încredere cuiva apropiat sau dacă nu merită să facă acest lucru.

Zodiile de Apă (Racii, Scorpionii și Peștii)

Nativii acestor zodii vor fi și puternic influențați de această eclipsă și vor fi nevoiți să facă o alegere fie în mediul lor professional, fie în viața socială. Eclipsa fiind concomitent cu Luna nouă, nativii de Apă se vor vedea nevoiți să privească lucrurile dintr-o perspectivă nouă, să se adapteze la modificările care vor surveni în viața lor și să își facă alte planuri.

Zodiile de Aer (Gemenii, Balanțele, Vărsătorii)

Aceste zodii vor profita de șansa de a începe o activitate nouă, fie legată de carieră, fie o activitate care să le aducă împliniri sufletești. Poate fi vorba și de o relație de dragoste sau chiar de oragnizarea nunții și începutul unei căsnicii durabile. Pentru nativii de Aer, eclipsa de Soare aduce transformări, pe care fiecare trebuie să le modeleze în favoarea lui.

Eclipsa de Lună din 28 septembrie, un moment al împlinirilor

Spre deosebire de prima eclipsă, tensionată, provocatoare și plină de transformări, ultima eclipsă a lunii septembrie și totodată a toamnei, cea din 28 septembrie, va pune capăt multor nemulțumiri. Va fi Luna plină în Berbec, astfel că zodiile de Foc se vor găsi în prima linie a influenței sale. Dar toate zodiile vor avea beneficii de pe urma ei. Cei care trec prin momente critice din cauza eclipsei de Soare din 13 septembrie vor reuși să își rezolve problemele și să se liniștească sufletește. Iar cei care au pierdut ceva de preț, vor găsi o consolare sau o recompensă care să suplinească pierderile.

Zodiile de Foc (Berbecii, Leii și Săgetătorii)

Își vor vedea un vis împlinit sau vor trece peste cel mai greu obstacol înainte de a ajunge la ceea ce își doresc. Pentru ei, este un moment de plenitudine și gratificare. Unora le va rotunji veniturile și le va da motivația necesară să facă investiții în luna octombrie. Altora le va aduce bucurie în familie, un bebeluș sau o nuntă, un eveniment deosebit legat de copii.

credit foto: 123rf.com