Luna iulie aduce două fenomene astrologice deosebite, cu influențe puternice asupra tuturor zodiilor. Eclipsele din luna iulie, o eclipsă de Soare și una de Lună, sosesc doar la două săptămâni diferență una de cealaltă și energiile lor vor crea o conjunctură astrală aparte. Vor fi energii benefice, dar și energii tulburătoare, schimbătoare și profund emoționale.

Eclipsa totală de Soare și energiile ei benefice

Prima eclipsă, din data de 2 iulie, este o eclipsă totală de Soare care se formează la Luna nouă din zodia Racului. În mod subtil, elementele de Foc și de Apă vor avea un impact profund asupra noastră.

Este eclipsa cea mai frumoasă a anului, deoarece astrologii susțin că va aduce succes, onoruri, faimă, dragoste, apreciere și prietenie.

Va fi o adevărată surpriză, darnică faţă de toţi nativii în ceea ce privește relațiile de familie și dragostea, dar generoasă și cu cei mai ambițioși care sunt interesați în această vară de cariera lor.

Energii contradictorii în timpul eclipsei de Lună

La numai 14 zile după eclipsa de Soare, va sosi, pe data de 16 iulie, o eclipsă de Lună plină în Capricorn, care poate fi de bun augur pentru proiectele personale, dar poate să ridice și anumite obstacole sau semne de întrebare în relațiile personale, intime.

Dacă ai o dorinţă sau un proiect cu adevărat special, fie se va împlini în preajma acestei eclipse, fie vei găsi resursele necesare pentru a-l pune în practică în cea de a doua jumătate a lunii iulie. În mod special sunt favorizate planurile de cuplu în cazul partenerilor care știu să colaboreze în tot ceea ce fac și care știu să se susțină unul pe celălalt.

Dar, dacă ai o relație de cuplu deficitară, este posibil ca eclipsa din Capricorn să pună tranșant problema unei despărțiri sau reanalizarea legăturii voastre dintr-o altă perspectivă.

Cum vor fi afectate zodiile de eclipsele din luna iulie

Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Ele sunt profund afectate de eclipsa de Soare de la începutul lunii, când se bucură de energiile ei benefice, și mai puțin afectate de puterea schimbătoare a eclipsei de Lună din 16 iulie. Nativii Lei, Berbeci sau Săgetători trebuie să profite cât de mult de această eclipsă de Soare, mai ales dacă și-au propus să realizeze ceva mai important sau mai dificil în această vară.

Vor avea parte de influențele astrale bune până spre mijlocul lunii august, iar până atunci pot rezolva multe lucruri în favoarea lor. Leii vor fi favorizați în ceea ce privește banii, afacerile și călătoriile, Berbecii primesc multă dragoste, sprijin și vor avea vacanțe de neuitat, iar Săgetătorii vor călători mai mult, vor avea tot felul de aventuri, dar și șansa unui progres în carieră, mai ales dacă își caută un loc de muncă în străinătate.

Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Aceste trei zodii trebuie să profit de orice lucru frumos pe care îl vor primi în prima decadă a lunii iulie, de orice șansă, promovare, apreciere și sprijin. Ele trebuie să se concentreze pe carieră și câștiguri, să adune bani, să învețe să facă bani, pentru că eclipsa de Lună din 16 iulie este posibil să le aducă pierderi financiare.

Cine este prevăzător la început de iulie cu banii, va trece mai ușor peste provocările pe care le aduce eclipsa de Luna plină din Capricorn. Cele trei zodii trebuie să își protejeze și familia, și dragostea, și relația mai delicată cu partenerul de viață, iar dacă au bani și pot face ceva deosebit pentru cei pe care îi iubesc, eclipsa nu va mai fi la fel de dură.

Zodiile de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Le merge excelent nativilor cu semn de Aer în vara aceasta, mai ales datorită eclipsei de Soare din 2 iulie. Vor avea și ei provocările lor, dar acestea îi vor ambiționa să încerce mai mult și să își echilibreze viața pentru a fi mai fericiți. Mulți dintre ei se vor concentra pe concedii și vacanțe la început de iulie și vor învăța să aprecieze lucrurile mici, dar frumoase.

Eclipsa de Soare trebuie să fie pentru aceste zodii un semn că este timpul să lase în urmă greșelile, viciile, regretele și să fie mai optimiste, mai îndrăznețe și mai aventuroase. Vor primi și ele influențele schimbătoare și tulburătoare ale eclipsei de Lună plină din 16 iulie, dar cu încredere și curaj vor trece peste provocări. Ce trebuie lăsat în urmă, trebuie să rămână în urmă. Luna iulie poate fi perioada optimă pentru a-și face curățenie în suflet, în amintiri și pentru a croi un alt drum.

Zodiile de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Nativii din zodiile de Apă trebuie să profite de eclipsa de Soare de la începutul lunii de foc și să iubească, să călătorească, să se distreze și să trăiască fiecare clipă cu frenezie. Vor avea o vară minunată, dacă știu să se bucure de ea. Trebuie să capteze un tonus optimist și să nu se lase copleșiți de micile necazuri pe care este posibil să le aducă eclipsa de Lună de la mijlocul lui iulie.

Nativii de Apă sunt prevăzători, de obicei, iar Luna plină din Capricorn, oricât ar fi de puternică, nu îi va prinde pe picior greșit. Puțin mai multă atenție la bani, la acte, la promisiuni false și oameni profitori, ba chiar și la șefii care nu își țin cuvântul, va fi de ajuns pentru a se proteja de necazuri. Ei trebuie să se bazeze doar pe ei și pe cei care îi iubesc cu adevărat. Astfel, vor reuși să realizeze mai multe decât dacă așteaptă o ocazie să pice din cer.