Eclipsele din anul 2021 sunt împărțite în mod egal, două eclipse de Lună și două eclipse de Soare. Cele două eclipse de Lună vor fi pe 26 mai în Săgetător și pe 19 noiembrie în Taur, iar cele două eclipse de Soare vor fi pe 10 iunie în Gemeni și pe 4 decembrie în Săgetător.

Eclipsele care au loc pe axa zodiilor Gemeni-Săgetător vor fi importante pentru sectoare precum comunicarea, relațiile, transportul, internetul, călătoriile, proiectele noi, descoperirile medicale și științifice.

În preajma eclipselor, din ce în ce mai mulți dintre noi vom realiza că trebuie să lăsăm unele tipare învechite în urmă și să ne adaptăm unor reguli noi, unor situații complet noi.

Eclipsele din anul 2021. Efecte generale asupra zodiilor

Pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) și de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se vor deschide perspective de plecare în străinătate.

Pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești) eclipsele din anul 2021 vor aduce șanse noi în domenii de lucru cu totul necunoscute.

Iar pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se vor ivi ocazii noi de a realiza mai multe pentru familiile lor în preajma eclipselor, atât în ceea ce privește câștigurile, cât și în ceea ce privește stabilitatea emoțională a membrilor familiei.

26 mai – eclipsa de Lună din Săgetător

Va fi Lună plină în acea zi, o lună sângerie care va amplifica tot felul de aspecte neclare din viața noastră și care va afecta în mod deosebit zodiile de Foc, Berbecul, Leul și Săgetătorul.

În preajma acestei eclipse, mulți nativi trebuie să ia decizii cu privire la relația lor de cuplu sau cu privire la viața lor singuratică, iar unii dintre ei se vor vedea nevoiți să plece în străinătate, fie după un loc de muncă, fie după cineva iubit.

10 iunie – eclipsa de Soare din Gemeni

Această eclipsă de Soare va pune accentul pe comunicare, pe relații, parteneriate, negocieri, oferte de muncă, dar și pe noile tehnologii care ne vor simplifica viața.

Pe de altă parte, eclipsa de Soare din Gemeni va fi un moment bun să ne rupem de legăturile, amintirile și relațiile din trecut care ne afectează emoțional și care nu ne lasă să ne găsim alt drum în viață. Probabil, după eclipsă va fi o scurtă perioadă în care va crește numărul de divorțuri.

În acele zile, nevoia de a ne vindeca sufletul și amorul propriu va fi mult mai accentuată, dar astrele vor accentua și necesitatea de a căuta modalități noi de vindecare pentru afecțiuni vechi.

19 noiembrie – eclipsă de Lună în Taur

Această eclipsă de Lună va pune accentul pe confortul personal, pe carieră, câștiguri și afaceri. La data respectivă, vom face bilanțul anului și vom încerca să ne orientăm către o direcție nouă, în care vom pune accentul pe nevoile noastre.

Pe de altă parte, este o eclipsă de Lună care afectează sectorul sănătății, iar nativii care nu se îngrijesc, cei care își neglijează sănătatea vor avea de suportat consecințe neplăcute.

4 decembrie – eclipsă de Soare în Săgetător

Ultima dintre eclipsele din anul 2021 se va petrece în Săgetător, zodia care găzduiește și prima eclipsă a anului. Aceasta închide astfel un ciclu de evenimente, deoarece ceea ce se petrece mai deosebit în preajma eclipsei de Lună din 26 mai se va încheia în preajma zilei de 4 decembrie.

Ca atare, ceva se va încheia în viața noastră, o perioadă de schimbări și tranziții, și va începe o nouă etapă, mai echilibrată și mai solidă, deoarece până atunci trebuie să luăm cele mai bune decizii pentru noi și pentru cei dragi nouă.