Eclipsa solară din zodia Leului, din data de 21 august, este una dintre cele mai puternice de anul acesta. Pentru multe zodii, ea va declanșa un proces de transformare, care îi obligă pe nativi să renunțe la legăturile vechi și să încerce să găsească noi relații, noi prietenii și oameni stabili, care să își asume dragostea cu toate consecințele ei.

Cele mai afectate vor fi zodiile Taur, Leu, Scorpion, Vărsător, Fecioara, Gemeni și Pești. Aceste zodii vor trece prin situații deosebite și vor avea de luat decizii mai dificile. Unii vor porni cu inima ușoară pe alt drum, alții se vor desprinde mai greu de ceea ce lasă în urmă, dar schimbarea le va face bine.

În dragoste, însă, numai trei zodii vor fi profund afectate. Iată care sunt acestea!

Eclipsa solară și relațiile pierdute

Gemeni

Nativii Gemeni, în mod deosebit cei născuți în primul decan al zodiei, vor trece prin situații dificile, care le vor pune căsniciile și legăturile de suflet sub semnul întrebării. Unii dintre ei vor ajunge la concluzia că trebuie să lase în urmă o iubire moartă, pe care nu o mai poate învia nimic. Vor suferi, dar vor merge mai departe și vor găsi o cale să își peticească inimile rănite.

Leu

Eclipsa solară se formează la Luna nouă din Leu, astfel că nativii acestei zodii sunt loviți din plin. Pentru ei, încercările iubirii vor fi grele. Până și în cuplurile cele mai stabile vor apărea discuții neplăcute și tensiuni care vor scoate la iveală problemele vechi, nerezolvate. Iar pentru tinerii nativi care nu sunt siguri pe sentimentele lor, eclipsa va aduce despărțiri și rupturi definitive.

Pești

Mulți nativi Pești care au deja probleme în dragoste vor lua decizia de a lăsa în urmă relațiile care nu le mai oferă nicio bucurie. Luna nouă le deschide alte perspective, iar schimbarea aceasta, dacă nu există alternative, este singura care îi poate ajuta să meargă mai departe. Cine mai are o șansă, e bine să lupte pentru ea, dacă știe că merită. Dar cine simte că dragostea a murit, trebuie să închidă capitolul și să deschidă o filă nouă.

Citește și horoscopul lunii august!

sursa foto: Shutterstock