Eclipsa de Lună din Taur ne afectează pe toți din punct de vedere financiar. Aproape fiecare dintre noi va avea cheltuieli mai mari în următoarele zile, mai ales în primele 4 – 5 zile după eclipsa care va avea loc pe data de 8 noiembrie. Dar trei zodii sunt mult mai puternic afectate și este posibil să ia decizii greșite cu privire la bani.

Zodia Taur, investiții inutile

Eclipsa se petrece în momentul în care Luna plină ajunge în zodia Taurului, iar nativii acestui semn vor fi profund afectați. Taurul este o zodie preocupată îndeosebi de confort material, câștiguri, investiții și beneficii financiare.

Din păcate, contextul astral în care se petrece eclipsa nu este deloc unul favorabil pentru prioritățile Taurilor. Din contră, este posibil să le încurce planurile mai ales dacă se pregătesc să facă investiții mari. Atenție, așadar, la ce cumpărați și ce proprietăți doriți să achiziționați. Unele investiții se vor dovedi inutile și veți pierde bani cu care puteați realiza alte lucruri.

Zodia Fecioară, decizii pripite

Nativii Fecioare sunt calculați și prudenți, dar eclipsa de Lună plină le dă planurile peste cap. Este posibil să treacă prin situații neplăcute și imprevizibile care îi obligă să scoată mai mulți bani din buzunar, mai degrabă pentru a acoperi o greșeală. Ei pot lua decizii pripite cu privire la unele achiziții sau reparații. Cu timpul, vor constata că au cheltuit prea mult pentru obiecte care puteau fi înlocuite cu un cost mai mic.

Zodia Capricorn, cheltuieli cu sănătatea

Nativii Capricorni sunt mai vulnerabili în ceea ce privește sănătatea în perioada eclipselor de Lună. În zilele dominate de eclipsa de Lună din Taur este posibil să descopere anumite probleme de sănătate care necesită cheltuieli urgente. Îndeosebi imunitatea lor pune probleme și este nevoie de suplimente și tratamente pe termen lung pentru a spori rezistența organismului. Iar în aceste zile este nevoie de analize costisitoare pentru a depista din timp probleme de sănătate care se pot agrava.