Eclipsa de Lună din 26 mai din zodia Săgetător este unul dintre cele mai mari momente astrale ale acestui sezon. Va fi ultima Super Lună din an, va fi marcată de o eclipsă totală și va împrumuta o culoare roz-roșiatică de la lumina Soarelui. Mulți astronomi o numesc Luna sângerie, iar în unele calendare este trecută drept Luna plină a florilor.

Eclipsa de Lună din 26 mai pe axa Gemeni-Săgetător

Luna plină din Săgetător, din 26 mai, se află în opoziție cu Soarele din Gemeni, formându-se astfel una dintre cele mai importante eclipse ale anului.

În același timp cu Eclipsa de Lună plină din Săgetător, Soarele, Mercur și Venus tranzitează zodia Gemeni, Saturn este retrograd în Vărsător, iar Jupiter se află în Pești. Este o conjunctură astrală dominată de semnul de Foc al Săgetătorului, dar care accentuează anumite trăsături ale semnelor de Aer (Gemeni și Vărsător) și totodată aduce în lumină aspectele bune ale zodiei Pești, favorizată de Jupiter, planeta șanselor.

Ce influențe au Gemenii și Săgetătorul

Datorită Săgetătorului, această eclipsă de Luna plină capătă vibrații puternice de la această zodie de Foc. Influența ei va fi puternică asupra proiectelor noi, asupra activităților susținute, asupra tuturor planurilor care necesită un efort mai mare. Pe de altă parte, această eclipsă pune într-o lumină favorabilă aspecte specifice ale zodiei Gemeni: comunicarea, negocierile, dialogul, relațiile profesionale, călătoriile, parteneriatele.

Trebuie să ne așteptăm la schimbări în planurile influențate de Săgetător și de Gemeni și să ne pregătim pentru câteva zile intense, în care vom avea mult de lucru, în care vom lua legătura cu tot felul de oameni și vom negocia diverse aspecte importante pentru cariera și viața noastră socială.

Ce zodii vor fi profund afectate de eclipsa de Lună plină

Berbec

Cel puțin 5 sau 6 zile în preajma Lunii pline din Săgetător, zodia Berbecului va fi sub tensiune. Eclipsa de Lună traversează o zodie cu semn de Foc, așa cum este și Berbecul, iar influența ei va fi puternică asupra acțiunilor majore, asupra deciziilor importante și asupra tuturor activităților noi, pe care Berbecii le încep în aceste zile. Nativii Berbeci vor fi favorizați de energia acestei eclipse, dar lucrurile se vor petrece uneori prea repede și este posibil să se confrunte și cu probleme neașteptate.  

Gemeni

Nativii zodiei vor fi profund afectați de eclipsa de Lună plină din 26 mai. Soarele din Gemeni este în opoziție cu Luna plină din Săgetător, astfel că este posibil să apară conflicte, neînțelegeri și posibile pierderi din cauza unor persoane din zodii de Foc. Eclipsa de Lună din 26 mai va afecta în special comunicarea, dar și veniturile Gemenilor, cheltuielile și proiectele noi sau călătoriile. Este bine să se abțină să plece la drum lung în preajma eclipsei.

Leu

Nativii Lei vor fi afectați de Luna plină din 26 mai care se petrece într-o zodie de Foc și pot avea probleme de familie sau probleme de cuplu pe care nu le pot rezolva de pe o zi pe alta. Cu răbdare, cu diplomație, cu un dar sau cu o seară romantică, până la urmă vor găsi o soluție satisfăcătoare pentru partenerul sau partenera lor. Leii care au copii adolescenți sau copii maturi deja este posibil să aibă discuții neplăcute cu aceștia și să fie nevoiți să ia unele măsuri pentru a îndrepta lucrurile pe un nou curs.  

Fecioară

Eclipsa de Lună din 26 mai poate aduce câteva probleme în viața Fecioarelor legate de bani, legate de organizarea activităților importante și legate de achiziții. Pot apărea cheltuieli neprevăzute, care le dau planurile peste cap, îi determină să caute soluții mai ieftine, dar care nu vor fi deloc eficiente pe termen lung. Fecioarele trebuie să fie prudente ce decizii iau, mai ales că Mercur este retrograd acum.

Săgetător

Nativii acestei zodii se pot aștepta la orice din partea eclipsei de Lună. Înainte de toate, trebuie să fie prudenți cu sănătatea lor și apoi cu relația intimă. Trebuie să rămână cât mai echilibrați și atenți, să își sprijine emoțional partenerii de viață și să evite orice discuție neplăcută. Lucrurile pot degenera de la niște fleacuri. Relația de cuplu poate avea probleme mari în preajma eclipsei. Pe de altă parte, însă, cine reușește să mențină o atmosferă echilibrată acasă, se va bucura de realizări mai mari la serviciu sau în carieră.

Pești

Eclipsa de Lună din 26 mai va fi puternică și va aduce o schimbare la care mulți Pești nici nu mai visează. Ea poate apărea sub forma unei propuneri sau a unui sfat care le poate schimba destinul și care poate aduce o mulțime de beneficii. Eclipsa va pune accentul pe lucrurile bune pe care le aduce Jupiter în viața Peștilor și anume schimbări benefice în carieră, oferte, colaborări, dar și lucruri bune în relația cu prietenii, cu șefii, cu oameni care îi apreciază.  

foto: Shutterstock