Eclipsa de Lună din 19 noiembrie este deosebit de lungă, va dura aproape 3 ore și jumătate, dar nu este vizibilă din România. În schimb, la nivel astral, ea are multe implicații pentru zodiile profund afectate.

Unde poate fi urmărită eclipsa de Lună din 19 noiembrie

Pasionații de astronomie sunt entuziasmați de această eclipsă, cea mai lungă pe care o vom vedea până în anul 2100.

Eclipsele de Lună se petrec doar când Luna este plină, iar Pământul se află între Lună și Soare și aruncă un con de umbră pe suprafața astrului selenar. Eclipsele de Lună au loc doar de două sau trei ori pe an, fiind evenimente deosebite pentru astronomi.

Eclipsa de Lună plină din 19 noiembrie este o eclipsă parțială, deoarece umbra Pământului acoperă doar 97% din suprafața luminată a Lunii. Din păcate, acest fenomen interesant nu este vizibil din România. Eclipsa poate fi urmărită din Asia, America și Australia și va fi vizibilă parțial din nordul Europei.

Eclipsa de Lună plină din Taur. Contextul astrologic

Efectele unei eclipse sunt deosebit de puternice în primele 5 zile de la producerea ei. În perioada 19 – 23 noiembrie vom fi martorii unor evenimente majore în plan social, care pot provoca shimbări mari.

Eclipsele de Lună sunt adesea legate de apariția unor cutremure cu magnitudine mare, sunt legate de tsunami puternice, dar și de evenimente socio-politice importante. Eclipsa din luna noiembrie se petrece într-un context astral deosebit, fiind susținută de Venus din Capricorn și de Mercur din Scorpion, dar se aliniază cu temuta stea Algol, asociată cu cele mai negre previziuni.

Ce evenimente dramatice poate declanșa

Luna plină din Taur, marcată de o eclipsă atât de lungă și de puternică, primește o influență benefică din partea lui Venus din Capricorn. Cu toate acestea, eclipsa de Lună din 19 noiembrie poate avea mai degrabă influențe care ne pot îngrijora. Iată ce evenimente deosebite se pot petrece în zilele în care influența eclipsei este puternică.

  • Schimbări profesionale provocate de schimbarea patronilor sau a șefilor, colegi noi, un colectiv mai mare și mai diferit, parteneriate noi;
  • Finalizarea unor situații delicate la serviciu, parțial în favoarea noastră;
  • Încheierea unor mici afaceri, contracte sau colaborări cu un beneficiu material mai mic decât ne așteptam;
  • Riscul apariției unor probleme de sănătate serioase;
  • Înrăutățirea situației celor care suferă de gripe, afecțiuni ale aparatului respirator și Covid-19;
  • Probleme delicate în relațiile de cuplu care au nevoie de mai multă comunicare și tandrețe;
  • Situații mai complicate în ceea ce privește studiile și școala copiilor;
  • Investiții și cumpărături cu risc, dacă nu sunt absolut utile familiei.