Echinocțiul de primăvară 2021 este însoțit de trazitul Soarelui și al lui Venus în zodia Berbecului. El se petrece în acest an pe data de 20 martie și vom beneficia de una dintre cele mai bune conjuncturi astrale din această primăvară.

Fiecare zodie va avea ceva de câștigat în preajma echinocțiului din 20 martie. În aceste zile astrele vor aduce mai multă armonie, mai mult echilibru și liniște pentru fiecare zodie, pe toate planurile. Datorită lui Venus, care intră și ea în zodia Berbecului, fiecare zodie va avea un strop de noroc în ceea ce va dori să realizeze în următoarele 3 sau 5 zile.

Iată ce mesaj are echinocțiul de primăvară 2021 pentru fiecare semn astral

Berbec: alocă mai mult timp și mai multe resurse sufletești pentru relația de cuplu! Fă tot posibilul să oferi mai multă dragoste partenerului sau partenerei tale și perioada următoare veți avea numai de câștigat amândoi.

Taur: Venus îți aduce liniște și prosperitate și te ajută să îndrepți acum micile greșeli sau decizii nepotrivite pe care le-ai luat în ultima vreme. Vor fi câteva zile în care poți face multe lucruri bune pentru persoana iubită și pentru familia ta.

Gemeni: este un moment bun să îți construiești noi relații profesionale, să iei legătura cu oameni care te pot ajuta în carieră sau cu noi colaboratori. Vor veni vești bune în plan profesional în următoarele zile.

Rac: vor fi câteva zile dedicate iubirii și celor mai dragi persoane din viața ta. Vei simți nevoia să stai mai mult timp cu soția sau cu soțul tău și cu cei mici, inclusiv cu copiii mai mari, chiar dacă aceștia  au plecat de acasă.

Leu: te vei ocupa de casă și vei face curățenie până în cele mai mici locuri. Astrele arată că este nevoie de o primenire și de o curățenie completă, ba chiar ar fi nevoie să arunci toate vechiturile.

Fecioară: profită de conjunctura astrală benefică din preajma echinocțiului și caută un nou loc de muncă, dacă ai nevoie. Vor veni vești bune în plan financiar pentru tine.

Echinocțiul de primăvară 2021 și zodiile

Balanță: este un moment bun pentru sănătatea și pentru starea ta de spirit. Vei atrage atenția, ești strălucitoare și deosebit de frumoasă pentru oamenii care știu să te aprecieze cu adevărat.

Scorpion: în preajma echinocțiului, trebuie să te relaxezi cu plimbări în natură și să petreci mai mult timp în familie, poate cu părinții și cu frații. Vor fi zile în care atmosfera de acasă va fi echilibrată și fericită.

Săgetător: astrele îți oferă șansa să investești mai mult în casă și în confortul familiei și să te bucuri de câteva zile pline de armonie alături de cei dragi.

Capricorn: energia astrelor te îndeamnă acum să faci curățenie, să arunci vechiturile, să renunți la obiceiurile nesănătoase și să te bucuri de aer proaspăt și de primăvară.

Vărsător: este o perioadă bună să petreci mai mult timp în aer liber, să te îngrijești de sănătatea ta, să faci sport, să începi o dietă simplă și sănătoasă pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Pești: vindecare, armonie, fericire, echilibru îți vor aduce astrele după echinocțiul de primăvară 2021. Vor veni zile în care nu va conta decât liniștea ta și a familiei tale.