Un paradox despre bărbații născuți în zodia Săgetător este că cele mai mari calități ale lor pot deveni peste noapte lucrurile care te enervează cel mai mult. Sunt optimiști, deschiși, aventuroși, curajoși, dar și superficiali, egoiști sau plini de toane.

În dragoste, zodia Săgetător este una dintre cele mai dificile. Pare superficială și se plictisește repede într-o relație care nu îi oferă mister, aventură și varietate. Și iată ce greșeli fac adesea în dragoste, nativii acestei zodii.

Iubitul Săgetător are nevoie de toată atenţia ta!

Săgetătorii sunt atraşi de persoane la fel de dinamice şi de active ca ei. Se împrietenesc uşor, dar multe relaţii sunt superficiale, în sensul că durează numai atât timp cât nativul Săgetător se simte în centrul atenţiei. Cam la fel sunt și în dragoste. Bărbații născuți în zodia Săgetător au nevoie de toată atenția partenerelor lor, altfel devin ranchiunoși sau dezinteresați.

Bărbații Săgetător nu suportă gelozia

Într-o relaţie intimă, nativul Săgetător are nevoie de multă atenţie. Trebuie să înveţi să îl asculţi şi să ai răbdare cu el, deoarece nu mereu reuşeşte să fie acea persoană dezinhibată şi atrăgătoare spre care aspiră. Dar trebuie să ții cont că are mare nevoie de libertate. Bărbații din zodia Săgetătorului nu suportă femeile geloase, care încearcă să le impună tot felul de condiții și restricții de conviețuire.  

Capitolul fidelitate, cel mai delicat

Nativul Săgetător este fermecător, când vrea, şi are tendinţa de a face multe cuceriri în tinereţe. Îi este greu să fie fidel unei singure femei. Dacă se plictiseşte şi vrea să te părăsească, cel puţin, are bunul simţ să te avertizeze.

Rareori bărbații născuți în zodia Săgetător reușesc să își ascundă mult timp aventurile. Uneori, în mod subtil, te lasă să descoperi că ești înșelată tocmai pentru că vor să pună capăt relației și nu vor să te facă să suferi.

Bărbații născuți în zodia Săgetător detestă monotonia

Săgetătorii ţin mult la libertatea lor şi nu vor reuşi să trăiască mult timp lângă un partener posesiv. Ei au nevoie de parteneri de viață manierați, cultivați, cu o largă paletă de cunoştinţe generale şi amatori de distracţii. Detestă monotonia vieţii de familie, de aceea se căsătoresc târziu şi numai cu cineva capabil să le ofere surprize, distracții și varietate.