Citește mai jos care sunt cele două zodii care nu vor spune niciodată cuvintele ”te iubesc” din proprie inițiativă, ci dpar strânse cu ușa. Află de ce și vezi dacă zodiacul are dreptate!

Nu cere niciodată unui bărbat din Capricorn să spună cuvintele ”te iubesc”!

Nativii din Capricorn sunt mereu în topul zodiilor care nu își arată sentimentele, decât atunci când trec prin situații critice, deosebit de emoționante.

Capricornii nu ar spune ”te iubesc” nici părinților, nici copiilor, cu atât mai puțin partenerelor de viață, pentru că le este foarte greu să rostească atât de simplu aceste cuvinte.

Cu toate acestea, nativii Capricorni sunt capabili de sentimente profunde și unii dintre ei iubesc o singură femeie în toată viața lor. La prima vedere, sunt severi, pretențioși, reci, rareori folosesc cuvintele pentru a arăta ce simt, în schimb fac o mulțime de lucruri frumoase pentru femeile pe care le iubesc.

Când sunt cu adevărat îndrăgostiți, Capricornii devin mult mai atenți cu femeia pe care o iubesc, îi fac daruri, glumesc, o ajută să se relaxeze, îi oferă călătorii și mici experiențe inedite, se transformă în bărbați mai calzi și mai îngăduitori. Dar foarte puțini dintre ei ar spune cuvintele ”te iubesc”, numai când simt că își pot pierde iubirea.

Nativii Lei nu consideră că este necesar vreodată să vorbească de sentimentele lor

Bărbații din zodia Leului își arată dragostea prin tot felul de gesturi surprinzătoare și mai ales prin pasiunea lor înflăcărată, dar nu vor spune nicidată cuvintele ”te iubesc”. Sunt un pic vanitoși, iar dacă le oferă femeilor de care s-au îndrăgostit tot ce pot ei, consideră că este de ajuns, iar cuvintele sunt de prisos.

Pe de altă parte, nativii Lei se feresc de astfel de declarații de dragoste pentru a păstra misterul care îi înconjoară. Oricât de bine ai crede că îi cunoști, cu un Leu nu vei știi niciodată sigur dacă simte ceva pentru tine sau nu. Iar lor nu le place deloc să își dezvăluie sufletul.