Nativii din zodia Taurului sunt foarte posesivi, de aceea rămân fideli unei singure iubiri de-a lungul vieţii. Dar au pretenţii mari de la cei cărora le încredinţează inima.

Partenerii ideali în viață și în dragoste

Nativii din Taur se vor înţelege cel mai bine cu persoanele născute în zodia Capricornului, care preţuiesc aceleaşi valori materialiste ca ei. Un partener Capricorn îi va răspunde Taurului cu multă afecţiune, loialitate şi stabilitate. Amândoi vor găsi ţeluri comune pentru care vor lupta cot la cot.

O altă zodie potrivită pentru cei născuți în zodia Taurului este Fecioara, amândouă zodiile fiind semne de pământ. Fecioarele sunt perfecţioniste şi ştiu să construiască relaţii durabile, ceea ce le oferă Taurilor stabilitatea și echilibrul de care au nevoie. Amândoi iubesc confortul, banii, viața bună și tihnită și își ocrotesc cu mare grijă familia.

Cum se înțeleg nativii din zodia Taurului cu celelalte zodii 

Taur – Berbec

Firea activă şi amatoare de petreceri a Berbecului nu se împacă prea bine cu Taurul molcom şi calculat. Berbecul se va simţi sufocat de firea geloasă a Taurului.

Taur – Taur

Cum ambii parteneri vor avea cam aceleaşi calităţi şi defecte, va fi plictisitor să se cunoască atât de bine. Se vor îndrăgosti la prima vedere, dar nu va dura mult.

Taur – Gemeni

Nativul din Taur va fi atras de Geamănul aventuros şi pasional. Dar nu va avea parte de relaţia calmă şi stabilă pe care şi-o doreşte.

Taur – Rac

Partenerul Rac este în stare să îi ofere Taurului exact ce îşi doreşte: o familie perfectă şi iubire caldă. Dar va avea pretenţii mari de la el, ceea ce Taurul nu va înţelege niciodată.

Taur – Leu

Amândoi sunt loiali, se vor iubi şi se vor admira fără rezerve. Dar relaţia dintre ei va avea mult de suferit, pentru că vor avea pretenţii prea mari unul de la altul.

Taur – Balanţă

Balanţele detestă rutina şi se plictisesc repede lângă un partener conservator. Relaţia celor doi nu are prea mari şanse de izbândă, doar dacă Balanţa face mari sacrificii.

Taur – Scorpion

Sunt mândrii şi nu vorbesc deschis despre sentimentele, temerile şi visurile lor. Iar lipsa de comunicare va face imposibilă o relaţie armonioasă între cele două semne.

Taur – Săgetător

Se ştie că Taurii sunt inflexibili, iar Săgetătorului îi va fi foarte greu să se ridice la pretenţiile partenerului său. El preferă aventura şi distracţia, decât stabilitatea.

Taur – Vărsător

Nici unul dintre cei doi nu va recunoaşte calităţile celuilalt şi nu va avea răbdare să se cunoască mai bine. Relaţia lor se va încheia adesea înainte de a începe ceva serios.

Taur – Peşti

Nativul din Peşti ţine cont prea puţin de opiniile celuilalţi, iar superioritatea pe care o afişează Taurul, îl va irita. Sunt şanse slabe să se îndrăgostească unul de altul.