În fiecare zodie poți găsi pe cineva cu care nu vei avea o relație prea bună, dar următoarele trei zodii chiar sunt toxice pentru tine, dacă ești născută în Rac. Iată și de ce!

Berbecul, potrivnic pe toate planurile pentru un Rac

Dacă ești născută în Rac, se știe că ești pretențioasă și foarte sensibilă. Un Berbec poate fi mult prea frust, sincer și brutal cu tine. În niciun caz nu se va opri să miroasă florile, să te asculte, să despice firul în patru și să analizeze sentimentele. Te va obliga tot timpul să iei contact cu realitatea cea mai dură, pentru că el doar așa funcționează. Dar acest lucru poate fi toxic pentru firea ta introvertită.

Leul, o zodie incompatibilă dacă ești născută în Rac

Cel mai greu de suportat la un Leu este faptul că îi place competiția, iar tu nu suporți să te iei la întrecere cu nimeni.

Leul este ambițios și competitiv, tu trăiești viața mai domol și vrei să te bucuri de lucrurile simple pe care niciodată nu le va simți cineva care are mereu obiective mărețe de atins.

Între Leu și Rac nu se poate dezvolta niciun fel de relație, nici amicală, nici sentimentală. Sunt incompatibili din toate punctele de vedere și nici nu se tolerează.

Racul și Gemenii, o legătură bolnavă

Dacă vrei să fii mereu stresată, tensionată, îngrijorată, încearcă să trăiești lângă un bărbat din Gemeni. El nu are nicio grijă, așa că trebuie să le duci tu pe toate.

Dacă ești născută în Rac, relația cu un nativ din Gemeni nu poate fi decât toxică, pentru că îți va consuma toată energia, fără să îți ofere nimic în schimb. Poate că la început este pasional și plin de surprize, dar faza aceasta va trece repede și vei rămâne cu minciunile și capriciile lui.

sursa foto: 123rf.com