Eclipsa totală de Lună, din zodia Leului, va fi deosebit de generoasă cu toate zodiile. Ea aduce dragoste, bucurie, recompense și șanse mai mari pentru nativii care vor să pună bazele unor planuri noi de viitor. Citește cum va influența și zodia ta!

 

Eclipsele de Lună plină vor aduce întotdeauna în prim plan relațiile sentimentale, afecțiunea sau lipsa ei, dar și problemele neglijate. Tocmai de aceea, trebuie să fie un început, să ne revizuim planurile pe termen lung și să acționăm.

Eclipsa totală de Lună din 31 ianuarie este factorul care poate declanșa schimbarea în interiorul nostru sau în jurul nostru pentru a ne ajuta să mergem mai departe. Iată ce mesaj are pentru fiecare zodie.

Fenomen astronomic rar.

Luna albastră-sângerie nu s-a mai văzut de 150 de ani

Cea de a doua lună plină din ianuarie, marcată de o eclipsă totală, va căpăta o nuanță stranie sângerie, în momentul în care Pământul va bloca lumina venită dinspre soare. Ulterior, când eclipsa va trece, luna va redeveni albastră și se va vedea de mult mai strălucitoare decât în celelalte nopți cu lună plină, deoarece se află puțin mai aproape de Pământ. Fenomenul va fi vizibil în toată splendoarea lui numai din America, Asia și Australia.

În România, punctul culminant al eclipsei va fi ziua, la ora 15 și 31 de minute, astfel că spectacolul nu va fi la fel de impresionant, dar influențele ei asupra zodiilor vor fi la fel de puternice.

Berbec

Ești conștient că trebuie să muncești mai mult pentru a-ți atinge obiectivele. Nu lăsa garda jos! Ai grijă să nu pici în capcana gândurilor pesimiste, dacă lucrurile nu ies de prima dată cum vrei tu.

Taur

Oricât ai fi de tare și de hotărât, uneori este bine să îi lași pe ceilalți să te sprijine. Eclipsa totală de Lună îți arată că ai nevoie de afecțiune mai mult decât ai nevoie de succes sau de bani.

Gemeni

Ai tendința să gândești prea mult și să te răzgândești, tocmai când lucrurile încep să evolueze. Fii mai sigură pe tine și ia o decizie fermă în aceste zile, pentru că nu vei avea timp să oscilezi.

Rac

Este posibil ca nativii Raci să se simtă copleșiți de sentimente negative în zilele influențate de eclipsa totală de Lună. Este obligatorie o schimbare de atitudine și mai ales de o activitate nouă.

Leu

Eclipsa din 31 ianuarie afectează direct zodia Leului, de aceea este posibil să scoată în evidență probleme de sănătate neglijate, prost diagnosticate sau tratate.

Fecioara

Vin evenimente imprevizibile pentru Fecioare, iar nativii care sunt luați pe nepregătite este posibil să piardă sume mari de bani. Dar vor fi recompensați mai târziu!

Balanță

Această eclipsă va afecta indirect zodia Balanței. Nativii vor putea observa diverse schimbări la persoanele din jurul lor, care este posibil să îi afecteze mai târziu.

Scorpion

Nativii acestei zodii vor fi norocoși în carieră. Este posibil ca domeniul sau compania pentru care lucrează să se dezvolte, să apară oportunități noi și trebuie să țină pasul cu colegii lor.

Săgetător

Eclipsa de Lună din Leu va pune accentul pe fricile ascunse, pe temerile și deziluziile Săgetătorilor. Ar fi bine ca, în aceste zile, să nu rămână singuri, să fie mereu în preajma oamenilor pe care îi iubesc.

Capricorn

Siguranța trebuie să fie importantă pentru nativii Capricorni în zilele eclipsei. Ei au nevoie de mai multă siguranță în dragoste, în carieră și chiar în călătorii.

Vărsător

Relațiile de dragoste pentru Vărsători s-ar putea transforma în câmpuri de luptă. Dorințele exagerate, pretențiile și reproșurile pot ieși la iveală în cele mai nepotrivite momente.

Pești

Nativii Pești trebuie să se concentreze asupra relațiilor de iubire și să se ferească de orice problemă care ar putea duce la un conflict. Energia eclipsei de Lună este benefică pentru o nouă relație.

sursa foto: 123rf.com

Citește și: Marele horoscop al lunii februarie 2018