Săgetătorii se disting de celelalte zodii prin natura lor idealistă, mereu în căutare de lucruri noi, de locuri inedite și oameni speciali. Prin tot ceea ce face, nativul Săgetător încearcă să își extind orizontul și să acumuleze cât mai mult la nivel spiritual. Dar este totodată mare amator de călătorii și distracții, pentru că știe să prețuiască fiecare clipă.

Cu ce calități se laudă nativele din Săgetător

Femeia – Săgetător are o constituţie delicată şi o statură scundă, dar are o eleganţă în mişcări pe care numai femeile din zodia Taurului o egalează. În societate, este mereu zâmbitoare, deschisă şi prietenoasă.

Doar acasă, în spaţiul ei intim, poţi vedea şi latura ei mai întunecată. Pentru că femeia – Săgetător ştie să fie şi capricioasă, să bată din picior şi să declanşeze discuţii aprinse când nu îi convine ceva.

Dar este o fire cinstită, care îţi spune verde în faţă ce doreşte. Îi respectă pe cei din jur şi încearcă să îi accepte aşa cum sunt, fără să aibă pretenţii sau fără să încerce să îi schimbe.

Ca carieră i se potrivește

Nativa acestei zodii este puţin preocupată de treburile casei. De altfel, îi place foarte mult să călătorească şi să iasă cu prietenii. Cât este tânără, este în căutarea distracţiei şi a noutăţilor.

La maturitate, îşi foloseşte energia în scopuri mai nobile. Poate deveni o profesoară talentată, ghid turistic, stewardesă, manager de hotel sau de restaurant, ambasador, înalt funcţionar.

Cum sunt Săgetătorii cu adevărat!

Bărbatul – Săgetător are o viaţă socială intensă şi îl găseşti mereu în compania prietenilor, la o terasă sau la o partidă de pescuit. Urăşte rutina, convenţiile şi persoanele plictisitoare.

Cu un Săgetător trebuie să găseşti mereu noi subiecte interesante de discuţie, deoarece ceea ce aţi vorbit ieri nu îl mai interesează şi azi.

Dar Săgetătorul este cinstit și încearcă să găsească mereu adevărul. El nu va deforma realitatea și te poți baza pe el, dacă ai nevoie de ajutor.

De aceea, nativi zodiei îşi fac cu mare uşurinţă prieteni şi atrag simpatia tuturor.

Ce carieră i se potrivește

Îi place să aibă bani suficienţi pentru stilul lui de viaţă activ, dar câştigurile nu sunt un scop în sine pentru Săgetător.

De altfel, este destul de cheltuitor, aşa că nu este bine să aibă în buzunar prea mulţi bani.

Rareori Săgetătorii acceptă munca de birou.

Ei sunt atraşi de orice meserie care presupune mişcare, noutate şi distracţie. Pot fi jurnalişti, piloţi, şoferi, sportivi de performanţă, dar şi cântăreţi talentaţi.

sursa foto: 123rf.com