Nativii Tauri par ocupaţi mai mult de propria bunăstare, decât de fericirea femeii sau bărbatului cu care îşi împart viaţa. Dar, dacă îşi găsesc partenerul ideal, nimic nu mai poate concura cu dragostea pe care i-o oferă.

Taurii sunt capabili să iubească profund, sunt atașați de familie și vor face tot posibilul să își construiască o viață tihnită, lângă partenerul ideal. Dacă nu îl găsesc în tinerețe, preferă să aștepte ani de zile, decât să facă vreun compromis în dragoste.

Taurii au pretenții mari în dragoste…

Partenerul unui Taur trebuie să se ferească să îi stârnească gelozia. Nativii Tauri sunt foarte posesivi, de aceea şi rămân fideli unei singure iubiri de-a lungul vieţii. Dar au pretenţii mari de la cei cărora le încredinţează inima.

Bărbatul-Taur

Este conservator şi nu se schimbă niciodată pentru nimeni. Din contră, iubita lui trebuie să îl accepte aşa cum este şi să îşi schimbe ea stilul de viaţă pentru a fi alături de el. Este bine să nu îl contrazici, doar de dragul de a-l contrazice. Va considera că încerci să îţi baţi joc de el şi este posibil să pună capăt relaţiei fără regrete.

Femeia-Taur

Este sinceră, cinstită şi caută un partener la fel de onest. Pe de altă parte, caută un bărbat curajos şi luptător. Nu poate fi atrasă niciodată de caracterele slabe, care pozează în victime pentru a cuceri o femeie. Nici aventurierii nu au mare succes dacă vor să cucerească o femeie din zodia Taurului. Ea are nevoie de multă iubire şi stabilitate.

Nativii Tauri, foarte buni familiști

Taurii sunt foarte ataşaţi de casa lor şi reuşesc să îi uimească pe toţi cu modul în care o decorează. Sunt foarte îndemânatici la gătit, la grădinărit sau la confecţionarea obiectelor utile pentru casă. Dacă vrei să îl cucereşti, fă-i un cadou care să îi înfrumuseţeze locuinţa şi te va aprecia foarte mult pentru acest gest. A

şa cum este atent la spaţiul în care locuieşte, Taurul este grijuliu şi cu membrii familiei. Copiilor nu le va lipsi nimic, mai ales dacă părintele Taur câştigă suficienţi bani să îi răsfeţe. Îi va învăţa de mici puterea banilor şi va încerca să îi conducă spre acelaşi drum profesional pe care l-a ales şi el.

sursa foto: 123rf.com