Nativii din Balanță se numără printre cele mai solicitante zodii în dragoste. Un partener grăbit să plece de acasă la serviciu, le va face să sufere şi probabil să se gândească la despărţire.

Mai ales nativele zodiei vor să ştie că sunt pe primul loc în inima celui de care s-au îndrăgostit. Nu le place să fie la concurenţă cu slujba lui sau cu părinţii. Dacă sunt nefericite în dragoste, Balanţele sunt în stare să pună capăt relaţiei respective fără urmă de regret, chiar dacă le ia câţiva ani să se decidă să plece.

Nativii din Balanță în dragoste…

Nativii din Balanţă sunt fericiţi când au parteneri maturi, hotărâţi, puternici şi muncitori. Partenerul de viaţă al unei Balanţe trebuie să o îndrume să ia o decizie grea în cel mai scurt timp. Atunci este pe deplin apreciat de nativii acestei zodii care nu se decid niciodată prea uşor asupra problemelor importante.

Bărbatul-Balanţă este un cuceritor. În tinereţe, nici nu se gândeşte la căsătorie. Preferă să fie liber cât mai mult timp. Nici când ajunge în faţa altarului nu poţi ştii dacă îşi va păstra jurămintele pentru toată viaţa. Are o anumită doză de egoism de care femeile se feresc şi este destul de pretenţios în privinţa modului în care este privită partenera sa în societate. Iubita lui trebuie să fie cea mai frumoasă şi cea mai elegantă.

Femeia – Balanţă este mult mai fidelă decât nativul zodiei, deşi este mai greu de satisfăcut. Dacă partenerul ei este lipsit de romantism şi de imaginaţie, relaţia lor va avea de suferit. Pe de altă parte, are nevoie de un soţ gospodar, căruia să îi placă să se ocupe de casă. Întreţinerea casei este o corvoadă pentru soţia Balanţă, care fuge de bucătărie.

Balanțele în familie…

Balanţele se căsătoresc rar în primii ani ai tinereţii şi iau târziu decizia de a avea copii. Pentru ele, familia nu este o împlinire sufletească, ci o etapă de viaţă pe care sunt bucuroase să o trăiască, atâta vreme cât sunt fericite.

Le place foarte mult să se ocupe de educaţia copiilor, dar preferă să găsească o bonă pentru celelalte treburi. Sunt foarte deschise cu cei mici, sunt prietenele lor când cresc mai mari şi îi ajută foarte mult la şcoală. Dar cariera și proiectele lor personale vor rămâne la fel de importante și vor munci mult pentru a-și împlini visurile.

Citește și: