Leii în dragoste, și generoși, și capricioși

Partenerii născuţi în zodia Leului au nevoie constantă de atenţie şi de afecţiune. Ei vor cere întotdeauna mai mult decât pot oferi în plan sentimental, dar te pot răsplăti cu daruri, bani, excursii scumpe şi obiecte de mare valoare. Afecţiunea partenerilor Lei creşte cu timpul, pe măsură ce se maturizează şi pe măsură ce le dovedeşti că le eşti fidel.

Bărbatul Leu se gândeşte întotdeauna la confortul femeii pe care o iubeşte. Este foarte generos, dar nu acceptă să îi ieşi din cuvânt. Trebuie să îl laşi să îţi transforme viaţa după stilul lui, altfel rişti să apară tensiuni grave între voi. Dacă te înşală, înseamnă că nu te iubeşte. Leii în dragoste sunt foarte devotaţi când ţin cu adevărat la cineva şi nici nu concep să îi producă vreo suferinţă.

Femeia Leu este uşor dramatică în dragoste, dar sigur nu te plictiseşti lângă ea. Micile scene de gelozie sunt, pentru ea, un condiment necesar să se simtă iubită. Va încerca să fie şeful familiei, să se ocupe singură de toate treburile casnice şi să îşi construiască o carieră strălucită. Are nevoie de un bărbat la fel de ambiţios lângă ea, dar mai temperat şi înţelept. Va fi fericită cu un bărbat un pic mai în vârstă.

Nativii Lei în căsnicie

Leii se căsătoresc, de obicei, după câţiva ani buni de convieţuire alături de prietenii lor. Ajung în faţa altarului numai dacă sunt foarte siguri pe sentimentele lor şi ştiu că niciodată nu îşi vor dori o altă soţie sau un alt soţ.

Sunt foarte responsabili cu educaţia copiilor, deşi în primii lor ani de viaţă contribuie foarte puţin la creşterea lor. Părinţii Lei se implică mai mult în viaţa odraslelor când acestea ajung la adolescenţă. Reuşesc să fie prieteni buni, dar ştiu să se impună când situaţia o cere. Le urmăresc cu mare atenţie anii de şcoală şi, mai târziu, când pleacă de acasă. Îi îndeamnă să fie ambiţioşi şi să aibă rezultate cât mai bune.

Leii în dragoste fac totul, dacă sunt fericiți în familia lor, și pot dărui totul. Trebuie doar să se simtă mereu cei mai puternici, capii protectori ai familiei, pe care se sprijină toată lumea.

sursa foto: Shutterstock