Caracteristici de top ale zodiilor de Aer

Balanță, Gemeni, Vărsător

Cele trei zodii au câteva trăsături comune care se datorează exclusiv elementului primordial Aer. Chiar dacă, la prima vedere, ele par foarte diferite, în realitate împărtășesc câteva caracteristici care le definesc personalitatea.

Datorită elementului Aer, aceste zodii sunt foarte curioase și istețe, sunt atrase de noutăți, de senzațional și de conceptele abstracte. Sunt zodii care pun accentul pe comunicare, relații interumane și informații.

Mulți nativi din aceste zodii sunt vorbăreți, deschiși, joviali și amabili, dar nu sunt deosebit de prietenoși, pentru că ei se implică cel mai puțin la nivel afectiv dintre toate zodiile. Sunt persoane echilibrate doar atâta timp cât planurile lor ies așa cum își doresc. Când pierd control, își pierd și echilibrul și devin agresivi sau apatici.

Trăsături esențiale ale zodiilor de Pământ

Taurul, Fecioara, Capricornul

Se spune despre zodiile de Pământ că sunt cele mai serioase, stabile și muncitoare dintre toate. Ele sunt caracterizate printr-un spirit practic greu de egalat, sunt descurcărețe și ambițioase. Au o mulțime de calități, dar și defecte mai puțin cunoscute.

Sunt foarte hotărâte, dar și încăpățânate până la prostie, riscând să distrugă uneori ceea ce au construit cu multă muncă. Însă au un caracter puternic și nimic nu le doboară. Întotdeauna vor rămâne pe picioarele lor, oricât de grea ar fi viața. Se adaptează ușor la situații dificile și le place să îi ajute pe cei din jur. Sunt statornici în dragoste, dar foarte exigenți și pretențioși.

Personalitatea puternică a zodiilor de Foc

Berbec, Leu, Săgetător

Zodiile de Foc sunt cele mai impulsive și puternice dintre toate. Ele se bucură de energia creatoare a Focului, dar, dacă nu o respectă, riscă să o transforme într-o energie negativă, distructivă. De aceea, nativii din zodiile de Foc sunt greu de stăpânit, sunt și buni, și răi, sunt oamenii exceselor.

Nativii zodiilor de Foc își țin cu greu emoțiile și nervii sub control, sunt impulsivi și de multe ori acționează înainte să se gândească la consecințe. Dar sunt autoritari și au talentul înnăscut de a fi lideri.

Sunt ambițioși, energici, entuziaști și muncitori, atunci când au ceva de câștigat. Nu se consumă niciodată fără un scop bine definit și fără un câștig consistent. În schimb, sunt mari amatori de aventuri și călătorii și nu prind rădăcini nicăieri, decât constrânși de oamenii din jurul lor.

Caracterizarea zodiilor de Apă

Racul, Scorpion, Pești

Aceste zodii sunt tăcute, dar sensibile și romantice. Ele se retrag în universul lor plin de emoții și vise și nu lasă pe nimeni să le descopere secretele. În dragoste, își oferă inima fără rezerve, dar la fel de pasionale sunt și în ură. Au marea capacitate de a-și găsi ușor echilibrul interior, atunci când toți ceilalți și-l pierd. Au o mare încredere în ei înșiși și sunt un sprijin emoțional pentru familiile și pentru prietenii lor.

Casa este un sanctuar pentru ele și își construiesc un spațiu bine protejat de toate lucrurile rele din exterior. Analizează cu atenție oamenii, situațiile incerte și detaliile cele mai nesemnificative și reușesc să se descurce în cele mai complicate situații. Sunt creativi, au o imaginație bogată, mulți dintre ei au talente artistice și au o mare capacitate de empatie.