Cum este femeia din zodia Capricorn

La prima vedere ţi se pare distantă, rece, ba chiar uşor mândră. Este doar un mecanism de apărare împotriva oamenilor care nu îi plac sau pe care nu îi cunoaşte suficient de bine. Nativa zodiei este gravă şi serioasă în comunitate. Este adevărat că nu are talentul să spună bancuri, dar ştie să recunoască o glumă bună şi se amuză copios. Tocmai asta este şi arma cu care o poţi cuceri: fă o glumă spirituală, fă-o să râdă şi îşi va fi foarte uşor să te împrieteneşti cu ea.

Preocupată să urce scara socială

Firea ei ambiţioasă şi atrasă de succes o va îndemna să muncească sârguincios şi să îşi construiască o carieră solidă. Familia, mai ales copiii, vor fi refugiul ei liniştit, dar serviciul va fi domeniul în care îşi consumă cea mai mare parte a energiei. Are nevoie de o poziţie socială cât mai bună pentru a fi mulţumită. Foarte multe femei din zodia Capricorn ajung cunoscute pentru meseria sau pentru pasiunile lor. Sunt scriitoare sau pictoriţe, talente pe care le descoperă uneori după anii adolescenţei. Multe native înclină totuşi spre meserii din domeniul medical, al asistenţei sociale sau al jurisprudenţei. O avocată din zodia Capricornului este cea mai bună alegere dacă vrei să câştigi un proces.

Cum este bărbatul din zodia Capricorn

Te cucereşte din prima clipă cu manierele lui elegante şi cu o vastă paletă de cunoştinţe generale. Dacă primeşte o educaţie aleasă acasă, nativul Capricorn o îmbogăţeşte însutit de-a lungul timpului. Nu este bătăios ca un nativ din Leu sau din Taur care se străduiesc mereu să iasă în faţă dând din coate. Capricornul rămâne în umbră şi te atrage cu zâmbetul lui elegant şi cu înţelepciunea cu care te povăţuieşte. Te face să îl remarci pentru munca lui şi pentru bunul simţ pe care îl demonstrează în fiecare zi.

Un angajat model

La serviciu, nativul din zodia Capricorn are o atitudine retrasă şi rigidă. Se împrieteneşte mai greu cu colegii, dar ajunge să fie foarte repede apreciat şi îndrăgit. Este muncitor, organizat şi prudent. Dacă azi este asistentul unui director de bancă, mâine va ajunge cu siguranţă pe un post de conducere. Îi plac foarte mult cifrele şi banii, aşa că va fi încântat să lucreze în domeniul financiar. Este un angajat model în aparatul de stat, în primării, consilii sau Parlament.

sursa foto: Shutterstock

 

Citește și:Top 5 zodii pasionale