Cu o asemenea conjunctură astrală dificilă, mulți nativi s-ar putea confrunta cu probleme medicale. Iată ce ne sfătuiesc astrele, ca să ne protejăm sănătatea în luna iunie.

Berbec: Renunţă la picanterii

Ar fi indicat să reduci cât mai mult consumul de carne, mai ales carnea de vită şi de porc. Ai nevoie de un regim alimentar cât mai sărac în grăsime şi condimente picante, să ţii în frâu durerile de stomac. Nu uita să mergi iar la medic, chiar dacă tratamentul pare să dea roade şi tu te simţi mai bine.

Taur: Ia vitamina C!

Te-ai obişnuit să te lauzi cu o sănătate de fier şi mergi foarte rar la un control medical. În luna iunie ai putea descoperi probleme cardiace, dacă nu iei măsuri din timp. Treci pe la medicul de familie şi fă un set de analize pentru determinarea nivelului de colesterol. Și nu uita să iei vitamina C mai des.

Gemeni: Ai nevoie de odihnă!

Fructele şi legumele proaspete, galbene şi portocalii, sunt cele mai bune pentru sănătatea ta. Mandarinele, merele, morcovii sau ardeii graşi sunt cei mai buni aliaţi împotriva oboselii. Lipsa de odihnă şi problemele care apar luna aceasta îşi vor spune cuvântul asupra stării tale psihice. Ai nevoie de mai mult optimism şi de energie.

Rac: Intoxicaţii frecvente

Rişti să te îmbolnăveşti destul de des în colectivitate, în prima parte a lunii iunie. Este foarte important să te protejezi cât poţi de mult, deoarece astrele avertizează asupra unor complicaţii legate de plămâni şi sistemul respirator. În plus, trebuie să fii mai atentă la ceea ce mănânci și să te ferești de intoxicațiile alimentare.

Leu. Dureri de cap

Sănătatea ta este pusă sub semnul întrebării în prima jumătate a lunii iunie. Tratamentele în care aveai cea mai mare încredere nu îşi mai fac efectul. Ar trebui să consulţi şi alţi specialişti cât mai curând posibil. Trebuie să ai mai multă grijă de tine şi să nu consideri durerile de cap simple manifestări ale oboselii. Este posibil să ascundă afecţiuni mai serioase.

Sănătatea în luna iunie. Ce spune horoscopul!

Fecioară: Probleme de digestie

Vei avea o perioadă mult mai bună pentru sănătatea ta,mai ales dacă faci mișcare. Chiar dacă suferi de o boală cronică, în luna iunie te vei simţi tot mai bine, iar medicamentele pe care le iei se vor rări. Până şi pentru suferinţele cronice se vor găsi noi soluţii de atenuare a durerilor. Trebuie să încerci să faci mai multă mişcare, să nu mai petreci ore întregi aşezată în poziţii incomode.

Balanţă: Apără-ţi imunitatea!

Sănătatea în luna iunie ar trebui să ocupe primul loc în preocupările tale. Există riscul să te îmbolnăveşti din nou, dacă ai avut probleme gastrice. Ia măsuri din timp şi întreabă la farmacie ce suplimente naturale te pot apăra. Astrele te avertizează să aloci mai mult timp pentru odihnă şi relaxare.

Scorpion: Afecţiunile vechi revin!

O afecţiune mai veche te poate supăra din nou la începutul lunii iunie, semn că prima dată când ai urmat un tratament pentru ea, nu ai respectat indicaţiile medicului. De data aceasta trebuie să fii mai grijulie şi să urmezi tratamentul indicat. Sănătatea este mult mai importantă decât salariul, aşa că nu sta pe gânduri să ceri un concediu medical, dacă este necesar.

Săgetător: Ai grijă de rinichi!

Primele zile ale lunii iunie sunt presărate cu mici probleme de sănătate pe care ai tendinţa să le ignori. Chiar dacă nu vrei să mergi la medic pentru o uşoară durere de stomac, tot ar trebui să urmezi un tratament naturist pentru digestie. În plus, este recomandat să îţi faci analizele generale şi să discuţi mai mult cu medicul tău de familie despre bolile rinichilor. Se pare că eşti predispusă la astfel de afecţiuni, mai ales dacă ai trecut de 50 de ani.

Capricorn: Consultă un dermatolog!

În sezonul cald vei avea mai des probleme cu hidratarea pielii. În special pielea de pe mâini este afectată de soare şi ar fi bine să renunţi la cremele cosmetice obișnuite şi să discuţi cu un dermatolog despre soluţii mult mai eficiente. Şi articulaţiile continuă să îţi dea bătăi de cap. Băile calde de plante ar fi o soluţie, până la primul concediu într-o staţiune balneară.

Vărsător: Mănâncă sănătos!

Hipertensiunea poate fi cea mai mare problemă a verii. Ea persistă de ceva vreme. Nu mai amâna consultaţia, pentru că este o boală cu consecinţe foarte serioase pe viitor. Dacă suferi de diabet, deja ştii la ce riscuri te expui şi, cu atât mai mult, trebuie să treci mai des pe la medic. Ai grijă la ceea ce mănânci şi încearcă să îţi îmbogăţeşti mesele zilnice cu mai multe verdeţuri.

Peşti: Necazuri cu inima

Stai destul de bine cu sănătatea în luna iunie. Ai parte de mai mult timp liber și de activități în aer liber care te ajută să fii în formă. Cu toate acestea, nu este exclus să descoperi probleme cardiace minore, palpitaţii ușoare care te pun pe gânduri. Ai nevoie de momente speciale de relaxare, iar un program de gimnastică pentru inimă ar fi indicat.