Eclipsa de Lună din 21 ianuarie va avea o influență puternică în ultima decadă a lunii ianuarie. În următoarele zile, unele zodii vor pierde, altele vor câștiga bani pentru că, fără voia lor, vor fi angrenate în situații în care se manevrează sume mari de bani. Iată care sunt aceste zodii.

Eclipsa de Lună și zodiile care pierd bani

În rândul celor care nu sunt favorizați de această eclipsă se numără Berbecul, Taurul, Fecioara și Săgetătorul. Nativii acestor zodii trebuie să fie foarte atenți la cheltuielile pe care le au de făcut.

Pot fi păcăliți să dea mai mulți bani, pot cumpăra lucrurile inutile sau de o valoare incertă, considerând că au făcut o investiție importantă. Sau pot trece prin situații neplăcute care nu se rezolvă decât prin sume mari de bani, inclusiv hulita ”șpagă” de care încercăm să ne ferim toți.

Zodiile care pot câștiga în ultimele zile de ianuarie

Zodiile favorizate din punct de vedere financiar de eclipsă vor fi Leul, Scorpionul și Capricornul. Vor avea și ele ceva de furcă din cauza eclipsei, poate probleme sentimentale, neîmpliniri sufletești, senzația de inutilitate sau de singurătate, dar nu vor avea probleme cu banii.

Sunt zodii muncitoare și, orice alte probleme ar avea în această perioadă, ele vor da dovadă de profesionalism la serviciu, în afaceri sau în relația cu diverși clienți de care depind câștigurile lor. Iar acest lucru le va aduce câștiguri frumoase în ianuarie. Nu este exclus să aibă noroc și la lotto sau să primească o veste despre o moștenire cu bucluc, care se va încheia în favoarea lor.

foto: 123rf.com