Berbec

Pentru tine, iarna și zăpada înseamnă ski, munte și distracție la maxim. După ce te saturi de pârtie sau de săniuș, abia aștepți să ajungi într-un club și să dansezi până dimineața. Vacanța de iarnă e toată o petrecere!!!

Taur

Abia aștepți vacanța să fugi de acasă și să te refugiezi într-o cabană retrasă, la munte, doar tu și bărbatul pe care îl iubești. Îți place iarna, numai dacă stai confortabil la căldură și te relaxezi în brațele iubitului tău.

Gemeni

Îți faci planuri de călătorie, îți întrebi toți prietenii dacă vor să vină cu tine și pui la cale cele mai reușite petreceri. În fiecare zi de vacanță, vrei altceva: cadouri, petreceri, filme, întâlniri, excursii și iar petreceri.

Rac

Urăști frigul și nopțile lungi de iarnă, pregătirile haotice pentru Sărbători și goana după cadouri. Ai vrea să te relaxezi cât mai mult acasă, să gătești ceva delicios pentru familie și să fii vizitată de rude și prieteni în zilele de sărbătoare.

Leu

Vacanța de Sărbători nu are niciun farmec dacă nu mergi la câteva petreceri trăznet și dacă nu atragi toate privirile bărbaților din încăpere. Îți place să te dai în spectacol și să fii admirată, așa că vei fi mereu în locuri pline de lume.

Fecioară

Ai prefera să stai departe de prietenii gălăgioși în perioada Sărbătorilor și să te bucuri de câteva zile liniștite și relaxante. Pregătești un meniu elaborat, dar sănătos și delicios pentru Revelion și profiți de zilele libere să te ocupi mai mult de tine.

Balanță

Abia aștepți să ieși în oraș, să te mai întâlnești cu prietenele tale și să cauți cadouri pentru toți cei dragi. Ca în fiecare an, încerci să îl întreci pe Moș Crăciun și să îi uimești pe cei din jur cu generozitatea ta.

Scorpion

Când vin Sărbătorile, te gândești doar la zilele libere, în care nu mai trebuie să mergi la serviciu. Ți-ar plăcea să aduni un mic grup de prieteni în jurul tău și să stați la povești sau să pleci într-o călătorie în doi într-un oraș medieval.

Săgetător

Îți place la nebunie să mergi la târgurile de Crăciun, să cauți decorațiuni vechi și globuri pictate manual. Dar ți-ar plăcea să evadezi și pe o plajă exotică, să faci plajă în timp ce prietenii de acasă se bat cu zăpadă.

Capricorn

Tot ce vrei de Crăciun este o masă îmbelșugată, o familie unită și câteva partide cu bulgări de zăpadă. Îți place iarna, dar și mai mult îți place să găsești câteva activități distractive în aer liber, cu familia.

Vărsător

Sărbătorile de iarnă sunt cel mai bun prilej să organizezi o excursie inedită și să ajungi prin locuri exotice sau prea puțin cunoscute de turiști. Dacă rămâi acasă, vei face tot posibilul să îți umpli timpul cu activități deosebite.

Pești

Cheltuiești mult de Sărbători, te răsfeți cu daruri speciale și le cumperi și celor dragi cadouri mult visate. Îți place să stai alături de ei acasă, într-o atmosferă caldă, sau să te retragi departe de lumea zgomotoasă într-un loc romantic.