Balanţă – Berbec

Pe harta zodiacului, cele două semne sunt opuse, ceea ce se reflectă şi în firile nativilor. O relaţie de dragoste sau o căsnicie între cei are şanse mici să reziste.

Balanţă – Taur

Ar putea fi ca două jumătăţi ale unui întreg. Din punct de vedere karmic, cele două zodii se completează perfect. Dar supărarea şi discuţiile frecvente nu vor lipsi din casa lor.

Balanţă – Rac

Partenerul Rac are nevoie de stabilitate şi de o familie împlinită, ceea ce nu coincide cu planurile de viaţă ale Balanţei. Sunt mai degrabă buni prieteni, decât soţi iubitori.

Balanţă – Leu

Leul este bătăios, îndrăzneţ, certăreţ, ceea ce contravine naturii iubitoare de pace a Balanţei. O asemenea relaţie poate fi frumoasă numai la început, până când se vor cunoaşte mai bine.

Balanţă – Fecioară

Fecioarele au nevoie de stabilitate şi de fidelitate, ceea ce Balanţele nu pot oferi. Relaţia lor nu va fi nici frumoasă, nici fericită, deoarece partenerul Balanţă se va plictisi repede.

Balanţă- Balanţa

Este una dintre cele mai nefericite relaţii de iubire. De fapt, rareori ajung să se iubească. Se suportă o vreme, se pot căsători dintr-un sentiment al datoriei, dar vor fi nefericiţi.

Balanţă – Scorpion

Iniţial, dragostea posesivă a Scorpionului poate fi interpretată drept un semn de romantism de către Balanţă. Curând, se va convinge că nu poate trăi între barierele impuse de el.

Balanţă – Săgetător

Balanţa se va simţi în paradis, deoarece Săgetătorul ştie cum să o farmece şi să îi menţină interesul treaz. Dar nu vor lipsi infidelităţile, nici de o parte, nici de cealaltă.

Balanţă – Capricorn

Este greu de găsit ceva în comun între cele două zodii. Capricornul este riguros şi calculat, în timp ce Balanţa se plictiseşte lângă asemenea oameni.

Balanţă – Peşti

Nativul din Balanţă poate fi atras de idealismul Peştilor, dar până la căsătorie au un drum lung de parcurs. Amândoi se feresc de responsabilităţile pe care le implică o familie.

sursa foto: 123rf.com