Chinezii au delimitat câteva zone pe față pentru a citi bunăstarea și fericirea din destinul unei persoane. Ei urmăresc zona dintre sprâncene, pe care au botezat-o Casa Vieții, zona nasului și zona din jurul nărilor, care poartă numele de Casa Bunăstării și zona de deasupra sprâncenelor, care este numită Casa Averii. Iată cum pot fi interpretate cele 3 case sau zone de pe chip pentru a vedea dacă îți este destinat sau nu să te bucuri de o viață îndestulată și liniștită.

Casa Vieții și norocul tău la modul general

Este vorba despre micul triunghi care se formează deasupra nasului, între sprâncene. Cu cât este o zonă mai largă, mai deschisă și netedă, cu atât viața ta va fi mai liniștită și mai prosperă.

Dacă apar alunițe, semne de naștere sau adâncituri în această zonă, cu atât apar mai des probleme.

Cum se citește bunăstarea și fericirea pe chipul tău

Casa Bunăstării se găsește pe nas

Este surprinzător că, pentru vechii astrologi chinezi, nasul și zona din jurul nărilor a fost asociată cu bunăstarea, cu banii, proprietatea și siguranța materială. Cu cât nasul era mai drept, mai neted și nările largi, cu atât se spune că ești mai norocos și ai parte de bani.

Dacă apar coșuri, alunițe sau alte semne pe nas, mai ales în vârful lui, trebuie să te ferești de pierderi financiare.

Casa Averii are un loc special pe chipul tău

Este vorba de zona aflată imediat deasupra sprâncenelor, dar în mod special deasupra unghiului pe care îl formează sprâncenele. Dacă unghiul sprâncenelor este mai ascuțit, atunci ai mai mult noroc să faci avere în viață sau să moștenești proprietăți importante.

Dacă unghiul pe care îl formează sprâncenele este mai larg și mai rotunjit, atunci nu prea ai noroc de mulți bani și nu vei avea o situație stabilă la bătrânețe.