Berbec

”Genial! Nu am mai văzut pe nimeni să facă atât de bine!”

Plin de energie și plin de idei, Berbecul este un lider înnăscut și este convins că ceea ce face el este cel mai bine.

Taur

”Ce frumos e! Nimeni nu poate face ceva mai frumos ca tine!”

Nativul Taur este un iubitor de frumos și tot ceea ce face trebuie să fie estetic, armonios, ingenios și atrăgător. De cele mai multe ori, chiar reușește și merită lăudat.

Gemeni

”Bravo! Foarte interesant! Ce ai de gând să mai încerci data viitoare?”

Gemenilor le plac experiențele, activitățile provocatoare și proiectele noi. Vin cu idei ingenioase, se implică 100% și chiar ajung la rezultate bune, dar abia așteaptă să înceapă ceva nou.

Rac

”Azi poți să stai acasă și îți pregătesc o cină delicioasă”

Nimic nu le place Racilor mai mult decât să stea acasă, să se bucure de confort, de o soție frumoasă, de dragoste și de o cină gustoasă.

Leu

”Nu mă pot abține să nu te laud!”

Leilor le place să aibă succes și să fie lăudați și admirați. Au idei bune, sunt inteligenți, rezolvă aproape tot ce își propun, așa că li se pare normal ca toată lumea să îi aprecieze.

Fecioară

”Nu am înțeles prea bine ce am de făcut. Te rog, ajută-mă tu!”

Nimic nu le place mai mult Fecioarelor decât să fie apreciate și admirate când lucrează și să le dea lecții celor din jur.

Balanță

”Aș vrea să îți cunosc părerea. Am nevoie de sfatul tău!”

Oferă-i șansa Balanței să te consilieze, să analizeze situația, să despice firul în patru și o să-i strălucească ochii de plăcere. Nimic nu le place mai mult decât să pună în balanță argumentele pro și contra.

Scorpion

”Tu ești singurul cu care pot să vorbesc despre asta…”

Când îi încredințezi unui Scorpion un secret, îi trezești interesul și se simte cel mai important din viața ta. Iar secretele sunt specialitatea lui!

Săgetător

”M-am plictisit! Hai să plecăm undeva!”

Cu aceste cuvinte faci orice Săgetător să se simtă fericit, iubit și dorit. Când vrei să pleci cu el în călătorie, îi deschizi ușa către noi aventuri și nimic nu îi place mai mult în viață decât să descopere locuri și atracții noi.

Capricorn

”Nimeni nu putea face mai mult decât ai făcut tu!”

Capricornul este cel mai responsabil și atent din toți nativii zodiacului. Întotdeauna va face tot ce poate el mai bine să rezolve o situație, așa că va fi încântat să vadă că este apreciat.

Vărsător

”Ar fi mai bine dacă am face lucrurile ca tine!”

Vărsătorul este mereu în căutarea unor soluții ingenioase, iar când îi spui că vrei să pui în practică ideile lui va fi deosebit de încântat.

Pești

”Cu tine mă simt tot timpul extraordinar!”

Nativilor Pești le place să se simtă apreciați, iubiți și doriți, iar cine le spune că se simte atât de bine în compania lor, că are nevoie de ei, le arată afecțiune, respect și apreciere. Iar Peștii se simt extraordinar când sunt apreciați cu adevărat!