Atenția poate fi totul!

Balanţa are nevoie de multă atenţie. Un partener indiferent o va face să sufere şi probabil să se gândească la despărţire. Mai ales nativele zodiei vor să ştie că sunt pe primul loc în inima celui de care s-au îndrăgostit. Nu le place să fie la concurenţă cu slujba lui sau cu părinţii. Dacă sunt nefericite în dragoste, Balanţele sunt în stare să pună capăt relaţiei respective fără urmă de regret.

Balanțele au nevoie de parteneri maturi

Nativii din Balanţă sunt fericiţi când au parteneri maturi, hotărâţi și puternici. Partenerul de viaţă al unei Balanţe trebuie să o îndrume să ia o decizie grea în cel mai scurt timp. Atunci este pe deplin apreciat de nativii acestei zodii care nu se decid niciodată prea uşor asupra problemelor importante.

Ce vor bărbații și ce vor femeile din Balanța

Bărbatul-Balanţă este un cuceritor. În tinereţe, nici nu se gândeşte la căsătorie. Preferă să fie liber cât mai mult timp. Nici când ajunge în faţa altarului nu poţi ştii dacă îşi va păstra jurămintele pentru toată viaţa.

Femeia – Balanţa este mult mai fidelă decât nativul zodiei, deşi este mai greu de satisfăcut. Dacă partenerul ei este lipsit de romantism şi de imaginaţie, relaţia are de suferit. Pe de altă parte, are nevoie de un soţ gospodar, căruia să îi placă să se ocupe de casă. Întreţinerea casei este o corvoadă pentru soţia Balanţă, care fuge de bucătărie.

sursa foto: 123rf.com