Berbecii, siguri pe ei și aventuroși

Ți se potrivesc culorile vesele și chiar dacă multor persoane rozul li se va părea prea copilăresc, pe tine te reprezintă în totalitate. Ca și tine, rozul dă senzația de stăpân peste casă. Fac ceea ce îmi place, iar covorul meu demonstrează acest lucru.

Taurii, sobri și puternici

Mergi pe nuanțe închise și sobre. Ești puternic și vrei să-ți arăți mușchii. Un covor negru sau gri te reprezintă cel mai bine. Poți găsi o mulțime de modele de covoare de la doraly.ro.    

Gemenii, adaptabili și sociabili

Un covor galben va scoate la iveală fluturașul jucăuș și sociabil din tine. Această culoare te reprezintă și îți oferă un spațiu larg de manevră în alegerea accesoriilor. Poți pune aproape orice în preajma lui și astfel te vei plictisi mai greu. Cu siguranță, te vei gândi și la cum să decorezi casa de la țară, iar pentru asta trebuie să îți folosești tot latura sociabilă.

Racii nu dau înapoi de la nimic

Ești un suflet sensibil și creativ, așa că e bine să mergi pe nuanțe calde. Un covor albastru-deschis te va ajuta să îți reîncarci bateriile, îți va aduce aminte de mare și te va inspira întotdeauna.

Leii, stăpâni pe situație

Ai un caracter puternic și curajos și vrei să exprimi asta. Purpuriul, culoarea regalității, ți se potrivește cel mai bine. Cu un covor în această culoare te vei face cu siguranță observat.

Fecioarele, atente la cel mai mic detaliu

Ești genul de persoană care observă orice amănunt și poate face diferența între 20 de nuanțe ale aceleiași culori. Cafeniul ți se potrivește cel mai bine și este culoarea pe care ar trebui să o alegi.

Balanțele, în căutarea echilibrului

Ești descrisă ca o persoană dură, dar corectă. Ai convingeri puternice, dar și o parte gingașă, care apreciază frumusețea în toate formele ei. Un covor verde ți s-ar potrivi de minune. Este culoarea care reprezintă armonia și te va ajuta să atingi echilibrul perfect.

Scorpionii, întotdeauna pasionali

Ești o persoană care trăiește viața intens, iar culoarea roșie ți se potrivește cel mai bine. Alege-o și pentru covorul din camera de zi: va exprima pasiunea și intensitatea cu care trăiești fiecare zi.

Săgetătorii, alegeri înțelepte

Toți prietenii te știu drept cea mai înțeleaptă persoană din grup și vin mereu să-ți ceară sfaturile. Întâmpină-i cu un covor de culoarea ciocolatei, care va exprima personalitatea puternică și plină de energie pe care o ai.

Capricornii, clasici și disciplinați

Ai multă răbdare și ambiție și crezi că lucrurile bune vin pentru cei care știu să aștepte. Faci întotdeauna planuri și te ții de ele. Mergi pe o culoare neutră și clasică și alege un covor gri.

Vărsătorii, prietenoși și independenți

Gusturile tale vor tinde întotdeauna spre neobișnuit. Observi lucruri pe care alții le ignoră și nu te vei da în lături să surprinzi. Un covor portocaliu ți s-ar potrivi de minune. Culoarea este unică, la fel cum ești și tu.

Peștii, mereu plini de idei

Ai multă imaginație, dai dovadă de sensibilitate și compasiune, ești un semn de apă în adevăratul sens al cuvântului. Ca și racii, vei gravita în jurul culorii albastre, pentru că este o culoare care te calmează. Vei merge însă pe covoare de un albastru închis, care te vor liniști și te vor ajuta să-ți limpezești mintea.

Sursa foto: shutterstock.com

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu doraly.ro