Cele mai frumoase zile din noiembrie vor fi în preajma Lunii pline și a Lunii noi. Fiecare zodie va primi ceva din partea astrelor – o șansă, o surpriză, un dar, poate chiar o iubire nouă.

Iată, pe scurt, care este calendarul zilelor favorabile din noiembrie pentru toate zodiile și ce acțiuni sunt favorizate în această perioadă.

Luna plină din 4 noiembrie e în zodia Taurului

Toate zodiile trebuie să țină cont de Luna plină din semnul Taurului pentru că este una dintre cele mai norocoase din tot anul. Cu aproximativ 5 zile înainte și după data de 4 noiembrie, toți cei interesați să găsească dragostea vor avea șansa să își schimbe viața și să se apropie de persoana cea mai potrivită să fie un partener de cursă lungă.

Zilele de 2,3 și 4 noiembrie sunt zile romantice, sunt zile dedicate celor care se iubesc sau celor care vor să regăsească dragostea, dar nu au avut curajul să o caute.

Pe de altă parte, în preajma Lunii pline sunt importante toate activitățile benefice pentru sănătate. Mai multă mișcare în aer liber, o vizită la medic pentru repetarea analizelor, o vizită la stomatolog sau la oftalmolog pentru a verifica dioptriile sunt necesare acum nativilor care au probleme de sănătate, fie ele simple sau mai complicate.

Luna nouă din 18 noiembrie în semnul Scorpionului

În zilele dominate de Luna nouă, în preajma datei de 18 noiembrie, sunt benefice toate acțiunile legate de afaceri, contracte, parteneriate și investiții. Cine își caută de muncă, va avea vești bune în preajma zilei de 18 noiembrie.

Cine are nevoie de un client nou sau de un partener pentru o afacere bună, va găsi omul potrivit în aceste zile din noiembrie dominate de Luna nouă.

Pe de altă parte, majoritatea zodiilor se vor bucura de o situație materială mai bună după data de 18 noiembrie, când vor aduna bani și vor face mici economii.

Cele mai norocoase zile din noiembrie

Călătoriile sunt bine aspectate în zilele de 8, 9, 11, 21 și 23 noiembrie

Dragostea înflorește în zilele de 2, 3, 4, 16, 28 sau 29 noiembrie.

Cele mai bune zile pentru afaceri, investiții și profituri sunt în a doua jumătate a lunii, pe 18 noiembrie și apoi pe 21, 23 și 30 noiembrie.

Citește și horoscopul lunii noiembrie, realizat de Medeea!

sursa foto: 123rf.com