Destinul tău se poate citi în palme, spune astrologia vedică, și este suficient să urmărești cu atenție linia vieții. Dacă destinul tău este schimbător și îți este sortit să treci prin schimbări majore, poți afla descifrând simbolurile care apar pe linia vieții.

Cu unele dintre aceste simboluri ne naștem, dar pe altele le căpătăm în timp și este bine să le urmărești când și când, să vezi ce schimbări se anunță.

Linia vieții arată ca o acoladă în jurul degetului mare, pornind de sub degetul arătător până spre încheietura palmei.

Zale mici pe linia vieții, destinul tău este schimbător

Dacă vei observa pe linia vieții un fragment format din zale mici ca un lănțișor, acestea arată un destin schimbător. De obicei, zalele apar la mijlocul liniei sau spre capătul inferior, spre încheietura palmei.

Acest lucru înseamnă că viața ta va fi afectată de schimbări în special după vârsta de 30 de ani. Ele arată probleme de ordin afectiv, șanse înșelătoare și alegeri greșite care te poartă pe mai multe drumuri înainte de a-l alege pe cel mai potrivit.

O pauză mare pe linia vieții

Dacă apare o pauză sau o întrerupere mare pe linia vieții, așa cum vezi în desenul de mai sus, aceasta trebuie să îți dea de gândit. Cu siguranță, viața ta va lua un curs cu totul neașteptat, oricând, în orice moment, indiferent de planurile pe care ți le faci tu.

Această pauză mare pe linia vieții este una dintre cele mai semnificative în chiromanție, dar nu are deloc un mesaj bun pentru destinul tău.

Furca, un element important și controversat

În funcție de locul și orientarea ei, furca sau bifurcația de linii are semnificații contrare.

Dacă se află la capătul superior al liniei vieții și este îndreptată spre degetul arătător, vei avea șanse mari în carieră.

Dar dacă este îndreptată în jos, spre muntele lui Venus, norocul vieții tale constă în găsirea unui partener potrivit și într-o dragoste de neclintit.

Dacă furca se află la capătul inferior al liniei, este posibil să călătorești foarte mult, să îți schimbi orașul sau țara de reședință de mai multe ori și să fii pe drumuri în etapele cele mai importante ale vieții.

Linia vieții dublă sau triplă

Dacă linia vieții este urmată în paralel de încă o linie sau de două linii mai subțiri, înseamnă că ai în jurul tău protectori puternici sau dispui de resurse motivaționale puternice.

Linia vieții dublă mai poate însemna și faptul că duci o viață dublă sau că vei renunța definitiv la stilul de viață din tinerețe pentru a adopta unul nou după vârsta de 35 sau 40 de ani.