Berbec

Nativii din Berbec sunt semne de Foc și au mare nevoie de independență și libertate. Trebuie să evite să se mute împreună cu persoane din Capricorn sau Rac, care pun accentul pe stabilitate. Un nativ din Leu ar fi cel mai bun pentru Berbec și ar putea împărți aceeași locuință fără să se incomodeze unul pe altul.

Taur

Acasă, în spațiul lor confortabil, Taurii sunt comozi și chiar leneși. Pe cât de activi sunt în societate și la muncă, pe atât de delăsători sunt acasă unde le place să stea la televizor și să se relaxeze. Taurii nu se vor înțelege niciodată prea bine în aceeași casă cu Vărsătorii sau Săgetătorii, în schimb le-ar merge de minune lângă persoane din Fecioară.

Gemenii

Nativii Gemeni sunt activi, carismatici, independenți și uneori prea direcți. Ei ar trebui să se ferească de zodiile de Apă care sunt destul de sensibile precum Peștii, Scorpionii și Racii. S-ar înțelege de minune cu un partener de Balanță, dacă ar sta cu el în aceeași casă.

Rac

Nativii Raci sunt persoane casnice, liniștite, comode, dar destul de sensibile cu spațiul lor personal. Nu s-ar înțelege niciodată prea bine cu un Berbec sau cu un Săgetător în aceeași casă. În schimb, ar fi mai fericite dacă se îndrăgostesc și reușesc să se mute împreună cu un Taur.

Cu cine este bine să se mute împreună zodiile!

Leu

Nativii Lei sunt plini de energie, entuziaști, dominatori și nu suportă să li se spună ce să facă. Dacă ar locui cu un Scorpion, ar fi nefericiți și probabil relația s-ar destrăma repede. Mult mai bine s-ar înțelege cu un Săgetător, dacă ar sta în aceeași casă.

Fecioară

Cum sunt Fecioarele bine calculate, ordonate, iubitoare de confort și curățenie, nu ar putea coabita niciodată cu un Săgetător care trăiește după cum bate vântul. În schimb, ar putea fi fericite cu nativi din Pești, deoarece vor același lucru de la traiul împreună.

Balanță

Se știe că nativii din Balanțe sunt răbdători și au nevoie de liniște, pentru a fi cât mai echilibrați. Nu s-ar înțelege cu un Capricorn, dar nici cu un Scorpion. În schimb, ar conviețui foarte bine cu cineva născut în Gemeni.  

Scorpion

Nativii Scorpioni sunt genul de oameni care controlează totul, astfel că nu ar putea trăi cu nativi din zodii de Foc precum Leu sau Berbec. În schimb, le-ar merge bine să conviețuiască alături de un partener din Pești.

Săgetător

Zodia cea mai puțin domestică, Săgetătorului nu îi pasă unde stă, dacă este cu cine vrea el și dacă este fericit. Nu se va înțelege niciodată cu Tauri, cu Fecioare sau Capricorni, în schimb s-ar putea să aibă o viață frumoasă în aceeași casă cu un Leu.

Capricorn

Nativii Capricorni sunt și carieriști, și familiști. Sunt genul de oameni plini de tărie și energie, care le pot face pe toate, dar controlează totul. Nu s-ar înțelege cu un Berbec sau cu un Săgetător, dar ar face casă bună cu o Fecioară.

Vărsător

Dintre toate zodiile, se spune că Vărsătorul este cel mai independent, pentru că are nevoie adesea de singurătate. În societate, poate fi vesel și comunicativ, dar acasă, are nevoie de timp doar pentru el. S-ar putea să îi meargă bine dacă își asumă riscul să se mute împreună cu un nativ din Gemeni, pentru că amândoi vor cam aceleași lucruri.

Pești

Dintre toate zodiile de care trebuie să se ferească Pești, când vor să se mute cu cineva, zodia cea mai puțin potrivită este Gemeni. În schimb, va exista o comuniune frumoască cu un nativ din Rac, care înțelege nevoia de intimitate și afecțiune a Peștilor.