Dacă ești Berbec… întâlnește-te cu o Balanță!

Relația dintre Berbec și Balanță pare să fie ideală, datorită conexiunii emoționale dintre cei doi nativi. Probleme pot apărea numai în dormitor, dacă Berbecul nu ține cont de preludiu, pentru că Balanțelor le place să facă totul într-un ritm mai lent…

Dacă ești Taur… întâlnește-te tot cu un Taur

Pare ciudat ca doi Tauri, despre care se știe cât de încăpățânați și rigizi sunt, să trăiască o poveste de dragoste plină de pasiune. Dar tocmai pentru nimeni altcineva nu te înțelege atât de bine, încearcă să îți găsești un partener tot din zodia ta.

Dacă ești Gemeni… întâlnește-te cu o Balanță

Amândoi apreciați lucrurile fine, conversațiile spumoase, muzica, filmele, arta… Veți găsi mereu subiecte noi de discuție și veți fi foarte deschiși unul față de celălalt. În relația voastră nu își găsesc locul dramele inutile, pentru că știți cum să gestionați problemele.

Dacă ești Rac… întâlnește-te cu un Scorpion

Se știe că Scorpionii nu se înțeleg în dragoste cu prea multe zodii, dar sunt printre puținii nativi care știu cum să străpungă zidurile de apărare ale Racului. Amândoi au incertitudinile și temerile lor, dar cumva vor reuși să se echilibreze.

Dacă ești Leu… întâlnește-te cu un Săgetător

Ambii nativi știu cum să profită de fiecare moment, știu să se distreze și nu pun la suflet orice fleac. Le plac noutățile, aventurile și ineditul, așa că se vor stimula unul pe celălalt. Au și cam aceleași opinii despre lume, societate, politică, artă sau călătorii.

Dacă ești Fecioară… întâlnește-te cu un Taur

Și unul, și altul au nevoie de singurătate din când în când, dar cel mai bine este să fie singuri împreună. Latura introvertită a celor două zodii îi ajută să se înțeleagă și să se accepte mai ușor. Vor fi multe momente în care vor fi fericiți să stea împreună acasă, doar ei doi.

Dacă ești Balanță… întâlnește-te cu un Geamăn

Le place atât de mult să iasă împreună și să discute despre tot și toate, că își vor da seama imediat cât de bine se înțeleg. Poate că nu vor fi scântei de la început, dar vor descoperi iubirea treptat și se vor modela unul pe celălalt.

Dacă ești Scorpion… întâlnește-te cu un Pește

La prima vedere, par să fie două personalități opuse. Scorpionul posesiv și autoritar, iar nativul din Pești amator de relații pașnice și armonioase. Dar Scorpionul are nevoie tocmai de dăruirea de care este capabil nativul Pești.

Dacă ești Săgetător… întâlnește-te cu un Vărsător

Se înțeleg de minune, mai ales că nevoia lor de independență, creativitate și aventură primează în relația dintre ei. Fiecare înțelege foarte bine ce vrea celălalt, pentru că gândesc cam la fel. Și amândoi sunt foarte vorbăreți!

Dacă ești Capricorn… întâlnește-te cu o Fecioară

Cele două zodii par să fie fațetele aceleiași monede. Amândouă au principii clare, iubesc ordinea și se ghidează după tot felul de reguli bine stabilite. În plus, ambii nativi sunt ambițioși în carieră, deci vor avea multe de vorbit împreună despre profesia și realizările lor.

Dacă ești Vărsător… întâlnește-te cu un Săgetător

Plini de energie amândoi, mari amatori de aventuri și călătorii, vor descoperi că se înțeleg de minune și în intimitate. Au ambiții și visuri mari și se susțin unul pe celălalt, chiar dacă știu că nu le pot realiza pe toate.

Dacă ești Pești… întâlnește-te cu un Capricorn

Doar un Capricorn îl poate aduce cu picioarele pe pământ pe un nativ din Pești și îl poate învăța să fie responsabil cu sine însuși și cu cel pe care îl iubește. Pe multe planuri cei doi sunt opuși, dar se înțeleg și se acceptă așa cum sunt, iubind cu toată ființa lor pe celălalt.

sursa foto: 123rf.com

Citește Horoscop Urania, săptămânal, pe libertatea.ro