Berbec, cele mai complicate relații cu Racul și Fecioara

Pasionatul și impulsivul Berbec va răni orgoliul și delicatețea Racului, care ar vrea o relație romantică și dulce.

Iar cu Fecioara, Berbecul este prea grăbit și împrăștiat, ca să îi fie pe plac.

Taurul, relații dificile cu Scorpionul și Leul

Conservatorul și raționalul Taur simte că pășește pe un teren minat alături de Scorpion, care are secretele și capriciile lui.

Leul e zodie de Foc, sclipitoare, iubitoare de atenție și pasiune înflăcărată, iar Taurul statornic nu prea știe cum să o țină în frâu.

Gemenii nu se vor înțelege niciodată cu Scorpionii și Capricornii

Pentru Gemenii vorbăreți și deschiși, Scorpionii sunt prea tăcuți și secretoși, iar o relație de încredere între ei este greu de construit.

Pe de altă parte, Gemenii sunt totuși firi complexe și iubitoare de inedit, ceea ce pentru Capricornii direcți și simpli este mai greu de suportat.

Racul, cele mai complicate relații cu Balanța și Berbecul

Racul, semn de Apă, capricios și pesimist, nu va face față unei relații cu Balanța deschisă, dar agasată de sensibilitatea exagerată a nativului Rac.

Nici Berbecul nu ar suporta natura prea emotivă și romantică a Racului, astfel că între ei nu se poate construi o relație de durată.

Leul se înțelege foarte greu cu Peștii și Capricornii

Una dintre cele mai complicate relații din zodiac este cea dintre Leu și Pești. Niciunul dintre ei nu este deschis și nu își arată adevăratele sentimente, astfel că nu se pot apropia.

În ceea ce îl privește pe Capricorn, Leul cere multă dragoste și atenție, iar el este preocupat mai degrabă de lucrurile serioase și stabile, decât de sentimentele înflăcărate.

Fecioara ar trebui să se ferească de Vărsător și Săgetător

Nativii Fecioare vor stabilitate, siguranță și confort, pe când Vărsătorul este glumeț, superficial și tinde să-și petreacă timpul liber mai mult cu prietenii, decât pe acasă.

Nici Săgetătorul nu poate fi pe placul Fecioarelor, pentru că și aceasta este mereu pe drumuri, în călătorie, căutând mici aventuri și lucruri inedite. Fecioara nu se poate baza nicio clipă pe el!

Balanța, relații foarte dificile cu Scorpionul și Racul

Scorpionul poate fi prea agasant pentru Balanță, îi cere prea mult, îi cere de fapt… totul, iar Balanța are nevoie de intimitatea și de independența ei.

Iar, într-o relație cu Racul, amândoi vor încerca să mențină pacea, dar va fi un echilibru superficial și niciunul dintre ei nu își va arăta adevăratele sentimente, până când unul va ceda și va pleca.

Scorpionul, cele mai complicate relații cu Vărsătorul și Leul

Personalitatea Scorpionului este dominatoare, iar Vărsătorul nu ar accepta sub nicio formă dominația, chiar dacă pasiune ar fi între ei.

Iar Leul va suporta cu greu o personalitate puternică precum cea a Scorpionului, amândoi fiind și prea încăpățânați să cedeze.

Săgetătorul, relații dificile cu Fecioara și Peștii

Săgetătorul este mult prea dinamic și inovator, pentru Fecioara care iubeste tihna și confortul.

Iar nativul Pești îl va plictisi pe Săgetătorul aflat mereu în căutare de aventură și de inedit.

Capricornul trebuie să se ferească de Gemeni și Vărsător

Nativul Capricorn cere lucruri prea serioase de la nativul Geamăn, care ia viața mai în glumă și nu suportă să fie mereu tensionat și îngrijorat pentru ziua de mâine.

Nici cu Vărsătorul nu se înțelege bine nativul Capricorn, pentru că acesta este mult prea vorbăreț și schimbător pentru gusturile lui.

Vărsătorul, relații dezastruoase cu Scorpionul și Capricornul

Nativul Vărsător este afectuos, prietenos, deschis, dar și superficial, iar Scorpionul are nevoie de cineva care să se implice 100% și mai ales de cineva care să îl admire fără rezerve.

Iar Capricornul nu poate fi un partener pentru Vărsător, în primul rând pentru că are mereu tendința să îl corecteze și să îl schimbe.

Peștii ar trebui să se ferească de Gemeni și de Berbeci

Peștii se bazează pe intuiție și sentimente, dar foarte rar se întâmplă să fie direcți, astfel că nu au nicio șansă să se înțeleagă prea bine cu Gemenii curioși, care vor să știe totul.

Iar cu un Berbec dominator și încăpățânat, alunecosul Pește nu va face niciodată casă bună.