Mulți astrologi prevăd un an foarte bun pentru zodia Pești în 2019, iar câteva vești bune deja au sosit în viața lor, mai ales în ceea ce privește familia și prietenii. Dar perioadele mai grele, când vor avea de înfruntat obstacole și decizii majore, vin la sfârșitul verii.

Peștii și-ar putea risca beneficiile din carieră

Zodia Pești este gazda lui Neptun pentru o perioadă lungă de timp, până în anul 2028. Iar Neptun va avea perioade lungi de retrogradare, din cauza cărora vor apărea probleme, tensiuni și confunzii. O astfel de perioadă poate veni spre sfârșitul verii și va avea consecințe asupra carierei Peștilor.

Este posibil să apară situații riscante, să ia decizii greșite sau să fie nevoiți să renunțe la principiile lor pentru a obține un post mai bine plătit. Nativii Pești trebuie să fie foarte atenți ce li se promite, pentru că promisiunile prea frumoase nu pot dura mult.

Evenimente înșelătoare pentru zodia Pești în 2019

Tot din cauza lui Neptun, în lunile octombrie și noiembrie este posibil ca nativii Pești să se confrunte cu situații sau cu persoane false, înșelătoare, care îi vor influența negativ. Trebuie să fie prudenți cu toți cei care se declară prietenii lor peste noapte. Trebuie să se ferească de gesturile disperate, extreme, de cheltuielile exagerate și să fie mult mai calculați.

Pierderi prin decizii greșite

Un alt pericol asupra căruia zodia Pești este avertizată de astre ține de bani. Este posibil ca nativii acestui semn astral să ia decizii greșite cu privire la economiile și moștenirile lor și să risipească o sumă importantă de bani. Ei trebuie să fie foarte atenți la ceea ce obțin contra banilor pe care îi pun în joc și să nu rămână sub nicio formă fără economii.

sursa foto: 123rf.com