Săgetătorii pot fi foarte muncitori

Nativii acestei zodii par uneori superficiali, dar sunt foarte activi și muncitori. Ei se implică foarte mult în orice proiect pe care îl primesc la serviciu și fac tot posibilul pentru a ieși totul perfect. Sunt responsabili și nu se tem să își asume sarcini dificile, de care ceilalți colegi se feresc. În colectivul de la serviciu, Săgetătorii sunt de obicei persoanele pe care te poți baza la nevoie și care atrag imediat atenția. Dacă și-au ales cariera potrivită, se vor lupta cu ambiție să promoveze cât mai sus.

Spirituali și glumeți

Cu optimismul lor, persoanele născute în Săgetător preferă să vadă partea plină a paharului și pun accentul pe latura pozitivă în orice situație. Preferă să râdă, decât să își plângă de milă sau să stea prea multă vreme supărate. Cu atitudinea lor deschisă, vor ocoli necazurile și vor transforma orice obstacol într-o provocare și o șansă de a face ceva special.

Săgetătorii sunt grijulii cu cei dragi

Chiar dacă nu este evident, nativii acestei zodii sunt prudenți și grijulii, deosebit de atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor și mai ales la sentimentele celorlalți. Când au de luat o decizie importantă, culeg informații de peste tot și se gândesc la toate detaliile. Toți cei din jur îi apreciază pentru acest lucru, deoarece mereu își găsesc timp să stea de vorbă cu fiecare și să dea un sfat pertinent. Iar cu familia lor sunt foarte atenți și au grijă să nu le lipsească nimic.

Săgetătorii au o fire generoasă

Săgetătorii sunt apreciați pentru bucuria cu care dăruiesc și cu care îi ajută pe cei dragi. Dacă treci printr-o perioadă dificilă, prietenul Săgetător va fi alături de tine, indiferent de modul în care te va ajuta. Îți poate da ultimul lui salariu să îți plătești o datorie sau va merge cu tine să îți rezolvi problemele și te va susține pas cu pas. Dar își oferă ajutorul numai celor care merită. Dacă ai greșit față de un Săgetător, el nu va uita niciodată și îi vei pierde prietenia.

Înzestrați cu tot felul de talente

Dintre nativii zodiacului, Săgetătorii sunt cel mai adesea înzestrați cu diverse talente cu care pot câștiga simpatia tuturor. Fie că dansează excelent sau poate învăța rapid o limbă străină, fie că pictează sau face sport de performanță, Săgetătorul are un dar anume cu care se mândrește. Talentul lui îl ajută să rămână activ, optimist și să găsească în fiecare zi un motiv de bucurie.