Berbec – niciodată nu cere permisiunea nimănui

Se știe despre nativul din această zodie că are tendința de a domina și de a-i conduce pe cei din jur. Cu toate acestea, există situații în care orice Berbec lasă de la el și le permite celorlalți să ia decizii în locul lui. Dar ceea ce nu va face absolut niciodată este să ceară permisiunea cuiva, indiferent ce are de gând să facă.

Taur – niciodată nu împarte ce îi place cel mai mult

Niciodată, un nativ din zodia Taurului nu se va împăca prea bine cu persoanele care fac ceva de capul lor, greșesc și abia apoi întreabă. Dar ceea ce nu va face absolut niciodată este să împartă ceva cu cineva apropiat, dacă nu i se cere.  

Gemeni – niciodată nu iau oamenii în serios

Când vine vorba despre ceea ce nu vor face zodiile niciodată, Gemenii au o atitudine special. Sunt atât de fascinați de lume și curioși, încât nu îi interesează prea mult consecințele deciziilor lor și nu le pasă de critici și regrete. Gemenii nu vor lua niciodată pe nimeni prea în serios! 

Zodiile și limitele lor

Rac – niciodată nu iartă pe nimeni

Se știe cât sunt de afectuoși nativii din Rac și cât de mult țin la persoanele pe care le iubesc. Dar, dacă sunt mințiți și trădați, nu iartă sub nicio formă persoana care a greșit și și-a bătut joc de sentimentele lui.

Leu – niciodată nu se împiedică de obstacole

Se spune că Leii nu se împiedică niciodată de obstacole, amânări, greșeli sau regrete. Chiar dacă nu au toate piesele din puzzle-ul complicat al vieții lor, nimic nu îi poate ține pe loc.

Fecioara – niciodată nu îți complică viața pentru alții

Niciodată un nativ din Fecioară nu va uita de unde a plecat, nu își va uita rădăcinile, familia, prietenii din copilărie și lucrurile mărunte care îl făceau fericit. Oricât de sus ar ajunge, se va întoarce la lucrurile simple care îi aduc liniștea. Dar niciodată nu își va complica viața pentru nimeni!

Balanță – niciodată nu acceptă persoane toxice

Persoanele născute în Balanță sunt de un bun simț ieșit din comun și au o intuiție puternică. Nu vor accepta niciodată în jurul lor persoane toxice, care să le distrugă echilibrul. Ele au nevoie de armonie ca să se dezvolte.

Scorpion – niciodată nu își cere iertare

Scuzele sunt ultimul lucru pe care îl vei auzi de la un Scorpion și numai dacă este strâns cu ușa. Altfel, nu le va folosi niciodată. Dar ceea ce este de apreciat la un Scorpion este sinceritatea. Nu laudă, nu lingușește și nu își cere scuze, dar îți spune adevărul în față.

Ce compromisuri nu vor face zodiile niciodată

Săgetător – niciodată nu va tăcea, dacă trebuie să vorbească

Niciun Săgetător nu își va ține gura, dacă vrea neapărat să vorbească. Niciodată nu va păstra tăcerea, dacă este convins că trebuie să spună ce are de spus, cu riscul de a-i supăra pe alții.

Capricorn – niciodată nu se va opri din drum

Orice Capricorn va continua să meargă înainte, așa cum și-a propus, și va încerca să facă cele mai bune și sănătoase alegeri. Când vine vorba despre ceea ce nu vor face zodiile niciodată, Capricornii sunt în top. Ei nu se vor lăsa niciodată doborâți de dificultăți!

Vărsător  – niciodată nu se va lăsa doborât de alții

Nativii Vărsător vor încerca tot timpul să fie cei mai buni, să iasă în evidență, să urce mai sus decât alții și să fie admirați. Ei știu că au potențial, că sunt creativi și inteligenți și nu îi vor lăsa niciodată pe alții să îi tragă înapoi.

Pești – niciodată nu vor da vina pe ei înșiși

Fascinați de misticism, Peștii fac legături stranii între energiile universului și tot ceea ce li se întâmplă în viață. Ori de câte ori se lovesc de ceva neplăcut, ei dau vina pe soartă și niciodată pe ei înșiși. Sunt optimiști și știu cum să transforme neajunsurile în oportunități.