Oricât ar fi de apreciați de majoritatea cunoscuților, nativii din Săgetător au și ei antipatiile lor și persoane cu care nu se înțelege niciodată. Zodiacul ne arată cel mai bine care sunt zodiile care nu se pot apropia de Săgetători fără să declanșeze mici conflicte, disensiuni și animozități.

Fecioarele, prea severe pentru Săgetătorii lipsiți de griji

Nativul din Fecioară este prea critic şi precaut pentru Săgetătorul care vrea să trăiască departe de grijile cotidiene. Cei doi nu au aproape nimic în comun și nu se înțeleg bine nici ca amici, cu atât mai puțin ca amanți sau iubiți. Chiar dacă ar exista o minimă atracție erotică între ei, vor fi prea fericiţi dacă rămân împreună.

Scorpionul, pe altă dimensiune decât nativii din Săgetător

Deosebirile dintre ei sunt prea mari, ca să se înţeleagă unul pe celălalt. Scorpionul e retras, Săgetătorul, expansiv. Primul este posesiv, al doilea, un spirit prea independent. Primul are nevoie de liniște și de organizare în jurul lui, al doilea este împrăștiat. Nici simpli colegi de școală sau de muncă nu se vor înțelege prea bine, deoarece nu au nimic în comun. Ba chiar este posibil să apară rivalități între ei doi, dacă ajung în același cerc de interese.   

Capricornul, prea serios pentru Săgetători

Nativul Capricorn este cârcotaş, posomorât, pesimist, exact genul de om de care Săgetătorul se fereşte. Nu se vor înţelege bine, nici dacă sunt simpli colegi. Primul este genul de om serios, care își respectă angajamentele, cel de al doilea nu își asumă niciun angajament. Se poate spune că au ceva în comun și anume o doză de egoism, dar tocmai acest lucru îi va ține departe unul de celălalt.