Zodiile norocoase în dragoste

Taur

Astrul zodiei tale, Venus, traversează în ianuarie ultimele grade din semnul Săgetătorului și pune accentul pe căsnicie, relațiile de cuplu, pasiune și iubire. Între cei care se iubesc va reveni armonia deplină și vor realiza multe lucruri benefice.

Balanță

Marte pune accentul pe pasiune, iar atmosfera liniștită în care se complac Balanțele, la început de an, ar putea fi complicată prin apariția unei aventuri neașteptate. Balanțele singure vor profita din plin, iar cele căsătorite se vor gândi la o modalitate de a revitaliza căsnicia.

Capricorn

Luna nouă care va ajunge în zodia ta pe 10 ianuarie poate fi cel mai bun moment să redescoperi o dragoste pierdută. Sau poate avea o influență benefică asupra relației de dragoste, dacă ați trecut prin momente tensionate în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Zodiile norocoase la bani

Scorpion

Zodia ta este vizitată în ianuarie de ambițiosul Marte care pune lucrurile în mișcare și te ajută să găsești beneficii și oportunități acolo unde alții văd doar muncă și obligații. Situația materială se va îndrepta spre sfârșitul lunii.

Săgetător

Câtă vreme o ai de partea ta pe Venus, astrul câștigurilor imediate, îți va merge bine luna aceasta, chiar dacă Mercur este retrograd. Vor fi favorizate investițiile și cumpărăturile și poți face o afacere bună cu o sumă mică de bani.

Vărsător

Mercur intră în zodia ta în prima decadă a lunii ianuarie, apoi se întoarce în semnul Capricornului și te ajută astfel să faci economii. Vei trece printr-o situație în care îți vei da seama că poți aduna mai mulți bani decât înainte.

Zodiile norocoase în carieră

Rac

În ianuarie, Luna nouă va fi în Capricorn, iar Luna plină în Leu, două zodii care favorizează în mod evident relațiile profesionale, afacerile și cariera. Profită de ocaziile pe care le vei întâlni, mai ales în preajma zilei de 10 ianuarie.

Berbec

Te străduiești de ceva vreme să faci o schimbare în carieră, să depășești stadiul în care te afli acum sau să avansezi în cadrul companiei. În ianuarie, vei avea mai multe șanse să îți împlinești dorința și să găsești un post mult mai bun.

Leu  

Concetrează-te asupra șanselor tale în carieră, trimite cv-uri și ia legătura cu persoanele care te pot ajuta să îți găsești un loc de muncă mai bun. În preajma zilei de 24 ianuarie, când va fi Lună plină în zodia ta, vor veni și veștile bune.

Zodiile mai puțin norocoase

Gemeni

Gândește-te la un program cât mai lejer și echilibrat la început de an, încearcă să te ocupi în egală măsură și de tine, și de serviciu sau de familie. Nu face excese și nu cheltui prea mulți bani. Mercur este retrograd și orice greșeală poate fi amplificată.

Fecioara

Patronul zodiei tale, Mercur, are mers aparent înapoi din Vărsător în Capricorn, ceea ce înseamnă că multe dintre planurile tale se vor amâna sau vor bate pasul pe loc. Așteaptă o perioadă mai bună, după 25 ianuarie, să le pui în aplicare.

Peștii

Încearcă să planifici totul foarte riguros, luna aceasta, și să nu lași problemele importante la voia întâmplării, pentru că este posibil să apară discrepanțe mari. Nu este exclus să pierzi o sumă de bani, dacă nu ești atentă la consecințele unor decizii.

credit foto: 123rf.com