Cele mai norocoase zodii, favorizate de Luna plină din Berbec, sunt zodiile cu semne de Foc. Pe lângă ele, mai sunt câteva zodii care se vor bucura de împliniri, de dragoste și de șanse profesionale în ultimele zile din luna octombrie.

Luna plină din data de 20 octombrie amplifică prin energia ei influența benefică a lui Mercur și a lui Jupiter, astre care ne ghidează în viața profesională, precum și influența lui Venus care se află acum în Săgetător și favorizează dragostea, relațiile intime și pasiunile.

Iată și cele mai norocoase zodii care vor profita de influența puternică a acestei Luni pline, care ajunge în semnul de Foc al Berbecului.

Zodia Berbec

Nativii Berbeci vor profita în primul rând din punct de vedere al relațiilor de cuplu. Luna plină îi ajută să pună capăt disensiunilor și neînțelegerilor cu persoana iubită și să redescopere pasiunea de la începutul relației. Pasiuni noi se pot naște în aceste zile pentru nativii singuri, iar cei cărora le este teamă că viața lor de cuplu este monotonă vor găsi o soluție să aducă mai multă dragoste și culoare în relația cu partenerii lor.

Zodia Gemeni

Gemenii vor profita și ei din plin de Luna plină din Berbec și trebuie să facă un efort să aducă mai multă dragoste în viața lor. Luna plină amplifică nevoia de intimitate, de iubire, de afecțiune și totodată de pasiune vie și dinamică. Iar Gemenii care caută dragostea vor fi acum favorizați.

Zodia Leu și Luna plină din Berbec

Nativii Lei vor fi provocați de energia puternică a Lunii pline. Cei care sunt indeciși în viața de cuplu, cei care nu știu dacă lucrurile vor evolua și dacă pot avea un viitor lângă partenerul sau partenera lor vor fi nevoiți să ia o decizie și să îi ofere mai multe dovezi de dragoste. Dar se vor bucura la rândul lor de o pasiune aprinsă, de noi dovezi de dragoste și de încredere deplină.

Zodia Săgetător

Nativii Săgetători vor avea noroc și în dragoste, și în carieră, depinde de fiecare ce drum alege. Șanse vor fi și pentru câștiguri mai bune, și pentru o avansare sau pentru o colaboare care aduce bani în plus. Dar vor fi șanse și pentru îmbunătățirea relațiilor de dragoste sau pentru relații noi, mult mai aprinse decât cele anterioare.

Zodia Pești

Favorizați de Luna plină din Berbec, nativii Pești vor găsi oportunități noi să își împlinească dorințele, mai ales dorințele de cuplu. Nativii căsătoriți vor regăsi pacea, afecțiunea și iubirea de care au nevoie pentru a face față tuturor greutăților, iar Luna plină le aduce câteva împliniri de multă vreme așteptate.