Toate zodiile sunt reprezentate prin ființe, fie ele obișnuite, precum Fecioara, Gemenii sau Vărsătorul, fie ele animale precum Berbecul sau Capricornul. Dar Balanța este singura zodie reprezentată printr-un obiect, pentru că este singura din zodiac a cărei misiune este să fie obiectivă și imparțială. Dar de aici pornesc și cele mai mari defecte ale Balanțelor.

Indecizia, primul dintre cele mai evidente defecte ale Balanțelor

Se spune despre nativii acestei zodii că trebuie să fie cei mai buni arbitri, judecători sau diplomaţi, aflaţi în căutarea echilibrului şi a păcii. Pe umerii lor apasă o responsabilitate grea și tocmai de aceea le este foarte greu să se decidă rapid asupra situațiilor importante. Uneori pierd timp prețios, încercând să cântărească riguros argumentele pro și contra. În conflicte, nu le place să ia partea nimănui şi încearcă să găsească o cale de mijloc care să împace cele două forţe adversare. Dar adesea pică la mijloc și nu se aleg cu nimic.

Balanțele pot fi uneori prea băgăcioase

Sigur că le pasă de toți din jurul lor, sigur că sunt afectuoase, grijulii și atente, dar pot fi așa de băgăcioase uneori… că te sufocă. Nativii Balanță vor să știe cu tot dinadinsul ce te supără și cum te pot ajuta, te întorc pe toate părțile, vor să te descoasă și să îți cunoască toate secretele în speranța că te vor ajuta. Dar trebuie să știe când să se oprească.

Cele mai neașteptate defectele ale Balanțelor, dar și calitățile lor

Calităţi: sociabil, paşnic, idealist, diplomat, romantic, rafinat, fermecător.

Defecte: indecis, leneş, schimbător, lasă-mă-să-te-las, amator de flirturi, uşor de influenţat.

Le place: să împartă lucrurile bune cu prietenii, să trăiască în confort, să se distreze.

Le displace: lipsa de armonie, violenţa, brutalitatea, manierele proaste, nedreptatea.

Citește și cum sunt nativii Balanță în dragoste!

sursa foto: 123rf.com