Zodia Caprei, norocoasă în noul an chinezesc

Va fi un an cu multe schimbări pentru Capre. Zodia Câinelui le oferă tot felul de ocazii și șanse, dar depinde de ele dacă sunt curioase și atrase să facă ceva deosebit în viața lor. Cu influența benefică a Câinelui, vor realiza multe lucruri frumoase la început de an, apoi vor avea parte și de recompense.

Zodia Calului, compatibilă cu zodia Câinelui

Cine s-a născut în zodia Calului va avea un mare noroc în 2018, deoarece Câinele este favorabil și îl ajută să își ducă la îndeplinire multe planuri bune. În primul rând, astrele îi vor ajuta pe Cai să facă un pas uriaș în carieră, iar cei care au deja familii vor pune la punct un proiect ambițios pentru copiii lor.

Zodia Iepurelui va avea un an cu belșug

Pentru nativii Iepuri, influența Câinelui va fi de bun augur din punct de vedere financiar și vor avea mai multe luni bănoase decât în 2017. Mulți dintre ei vor reuşi să strângă o sumă importantă de bani până la sfârşitul anului. Odată cu banii, vor veni și mai multe bucurii în familie, pentru că își vor îndeplini dorințele.

Zodii favorizate în noul an chinezesc

Zodia Bivolului, mai fericită în a doua jumătate a anului

Chiar dacă începutul noului an chinezesc nu va veni cu vești extraordinare pentru Bivoli, ei se vor bucura de liniște și de dragoste. Iar, din a doua jumătate a anului, pot avansa în carieră şi pot beneficia de câștiguri mai mari decât în anul anterior. Iar Bivolii care sunt singuri vor face cuceriri, mai ales în călătorie.

Zodia Cocoșului profită de energia Câinelui

Nativii Cocoși vor avea un an deosebit, cu multe realizări! Ei vor profita din plin de energia Câinelui și de puterea lui de muncă. Este timpul să se apuce de lucrări de amploare și de proiecte mari, pe termen lung, pentru că le vor aduce multe satisfacții. Iar Cocoșii care au nevoi de dragoste, o vor găsi la momentul oportun.

Astrologii chinezi spun că anul Câinelui de Pământ va fi plin de suișuri și coborâșuri, de realizări și eșecuri, de perioade contradictorii și obstacole.

sursa foto: Shutterstock