Taur, cea mai sinceră dintre zodiile de Pământ

Bărbatul Taur lucrează cu informații concrete și totul trebuie să fie logic, simplu și natural pentru el. Este un semn de Pământ care apreciază caracterele deschise și conversațiile directe. Nu se ascunde în spatele declarațiilor false și nici nu lasă loc de întors. Când vrea să afle ceva, întreabă în mod direct și așteaptă un răspuns sincer.

Vărsătorul, zodie de Aer în topul celor mai directe zodii

Nu se ascunde și nu te înșală, pentru că are o personalitate puternică, iar motto-ul lui în viață este: ”cine mă place, mă place așa cum sunt!” Este un idealist, un visător, dar și un ambițios care își urmărește scopurile, dacă simte că le poate atinge. În dragoste, fie cucerește de la prima privire, fie pleacă mai departe. Nu va umbla niciodată cu tertipuri și minciuni pentru a câștiga inima unei femei.

Berbec, cea mai sinceră dintre zodiile de Foc

Ce e în gușă, și-n căpușă! Direct și impulsiv, nativul Berbec îți spune în față ce vrea de la tine, chiar dacă îți place sau nu. Poate că, în anumite situații tensionate, încearcă să ocolească adevărul, dar nu va fabrica minciuni elaborate ca să te păcălească. Preferă să îți spună mai târziu ceea ce crede el că te-ar putea deranja. Chiar dacă este o persoană dificilă, se înscrie și el în topul cu cele mai directe zodii.

Pești, o zodie de Apă care surprinde prin siceritatea ei

Natura duală a acestei zodii nu lasă, totuși, loc la interpretări. Nativul Pești preferă să pună toate cărțile pe masă ca să știe ce va primi de la ceilalți, mai ales de la persoana iubită. Cu cei pe care îi stimează și îi iubește nu va fi niciodată fals, ascuns sau viclean. El simte nevoia să fie el însuși în relația de dragoste și crede că numai sinceritatea poate ajuta o căsnicie să continue.

sursa foto: 123rf.com