Zilele norocoase în dragoste pentru toate zodiile

În prima jumătate a lunii septembrie, zilele de 6, când este Luna plină, și de 9 sunt cele mai bune zile pentru dragoste, pentru toate zodiile. În aceste zile sunt favorizați în special nativii singuri, care își doresc o relație nouă și care socializează mult și încearcă să își găsească noi parteneri.

În ultima decadă a lunii septembrie, vor fi zile frumoase pentru dragoste în datele de 18, 22 și 28. În aceste zile, cei care vor să își salveze căsniciile cu probleme au cele mai mari șanse.

Zilele favorabile pentru călătorii

Luna septembrie continuă să fie preferată de mulți turiști pentru vacanțe, mai ales pentru călătorii în străinătate. Pentru cei care vor să profite de zilele frumoase de la începutul toamnei, astrele arată că zilele de 7, de 9 și de 12 sunt zile potrivite pentru a pleca la drum lung.

Iar în a doua jumătate a lunii septembrie, vor fi norocoase zilele de 15, 20, 23 și 25 pentru a pleca în excursii sau pentru a merge într-un sejur mai lung la munte.

Zilele norocoase în carieră și în afaceri

Pentru toate zodiile, ziua de 5 septembrie, când Mercur își încheie mersul retrograd, este o zi bună la serviciu, în afaceri, în relațiile profesionale sau pentru obținerea unui nou loc de muncă. Ea marchează începutul unei perioade mult mai bune din punct de vedere financiar decât luna august.

Alte zile bune pentru toate zodiile, pentru afaceri, pentru bani și activități profitabile vor fi zilele de 17, 23 și 27. În aceste zile, cine semnează un contract sau primește bani va avea parte și de surprize frumoase.

sursa foto: 123rf.com