Fiecare lună are zilele ei mai norocoase sau mai puțin norocoase, indiferent de norocul pe care îl au sau nu zodiile. Iată care sunt cele mai bune zile din luna mai și ce recomandări găsim în zodiac.

Zile excelente pentru plimbări și relaxare: 3, 21, 22

Dacă vrei să planifici câteva ieșiri, excursii sau drumeții cu prietenii sau cu familia, zilele de 3 mai, 21 și 22 mai sunt cele mai bune și sunt favorizate de Mercur care se află acum în zodia Gemenilor. O astfel de conjunctură aduce drumuri lungi, odihnă, petreceri și întâlniri de bun augur.

Zile bune pentru planurile de cuplu: 8, 11, 13, 26

În aceste zile, ne bucurăm de influența favorabilă a lui Jupiter și a lui Venus care ne oferă diverse șanse și conjuncturi norocoase pentru planurile noastre de cuplu. Cu toții vom avea noroc în aceste zile, alături de partenerii de cuplu, pentru a obține ceea ce ne dorim. Fie că vrem mai multă pasiune, fie că vrem să renovăm casa pentru un trai mai bun în doi, fie că vrem să facem investiții în doi, acestea vor fi cele mai bune zile din luna mai pentru activitățile de cuplu.

Cele mai bune zile din luna mai pentru planurile personale: 5, 8, 20

Jupiter, Mercur și Venus arată că cele mai bune zile să ne punem în aplicare planurile personale vor fi zilele de 5, 8 și 20 mai. Orice activitate pe care o facem în primul rând pentru noi va fi favorizată de astre în aceste zile. Pornind de la acțiunile majore precum investiții mari, reparații, activități sportive, petreceri, până la începerea unei diete sau schimbarea coafurii, orice planuri am avea pentru noi ne va merge mai bine dacă le vom pune în aplicare în mod special în cele trei zile.