Oricât de mult am visa la marile metropole ale lumii, trăim în România și avem și noi orașe din ce în ce mai curate și bine administrate. Iată care ar fi cele mai potrivite orașe din România pentru zodii în funcție de personalitatea lor.

Cele mai bune orașe din România în anul 2020

Un studiu de anul trecut, la care au participat repondenți din 41 de localități urbane din România, ne oferă un top al celor mai atractive orașe din țară… așa cum le văd oamenii care trăiesc în ele.

  1. Cluj Napoca
  2. Brașov
  3. Timișoara
  4. București
  5. Sibiu
  6. Oradea
  7. Constanța
  8. Iași
  9. Alba Iulia
  10. Craiova

Cele mai bune orașe din România pentru zodii

Iată și ce spune zodiacul, ce orașe din țară ar fi mai potrivite pentru zodii în funcție de personalitatea lor, de necesitățile și pretențiile lor.

Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Pentru nativii din zodiile de Foc, singurele orașe care le-ar putea satisface toate cerințele ar fi București și Timișoara, două dintre cele mai dinamice și progresiste orașe din România. Cele trei zodii sunt interesate de carieră, de viața socială și de activitățile mondene, astfel că cele două orașe foarte active și ofertante din punct de vedere social și profesional ar fi cele mai bune orașe din România pentru zodii.

Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Dacă aceste zodii ar putea alege orașul în care și-ar dori să trăiască pe viață, cele mai bune orașe pentru ele ar fi Cluj Napoca și Brașov. Sunt orașe în care viața socială și profesională îți poate oferi multe șanse și satisfacții, dar sunt mult mai bine organizate și administrate decât Capitala, ceea ce contează foarte mult pentru cele trei zodii de Pământ care caută ordinea, stabilitatea și o viață mai patriarhală.

Zodiile de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Cele trei zodii de Aer sunt zodii care se adaptează foarte ușor la schimbări și care generează schimbări mari în viața lor mult mai des decât altele. Pentru ele, cele mai bune orașe din România pentru zodii ar fi și cele mai dinamice orașe precum București, Brașov sau Constanța. Cele trei zodii pun accentul pe viața dinamică a orașului, pe distracții, pe oferta de activități din timpul liber. Brașovul este un oraș în plină dezvoltare, în zona montană unde nativii Gemeni sau Săgetători găsesc o mulțime de atracții și aventuri. De asemenea, Constanța se potrivește celor trei zodii mai ales în sezonul estival, când nu lipsesc distracțiile de tot felul.

Zodiile de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Ai putea spune că orașul Constanța va fi mereu pe lista de preferințe ale acestor 3 zodii, datorită Mării Negre. Oriunde, lângă mare, zodiilor de Apă le va merge bine. Dar printre celelalte orașe din țară, zodiile de Apă ar putea alege și Oradea sau București, două orașe în care găsesc deopotrivă șanse profesionale noi, multe zone înconjurate de apă pentru petrecerea timpului liber și multe zone cu o atmosferă boemă.