Berbec: ”Viața este o competiție!”

Nu, dragi Berbeci, viața nu este o competiție. Destinul este chiar foarte generos cu zodia voastră, dar voi singuri generați în jurul vostru și în interiorul vostru războaie inutile.

Taur: ”Banii înseamnă valoare și putere!”

Vă înșelați, dragi Tauri, valoarea și puterea nu stă în bani, carieră, afaceri și câștiguri. Valoarea trebuie să vină din interiorul vostru și atunci veți primi recunoașterea oamenilor de calitate.

Gemeni: ”Sunt ceea ce gândesc!”

Nimic mai greșit, dragi Gemeni! În realitate, gândurile sunt doar o înșiruire de idei, dar ceea ce contează sunt faptele. Degeaba vorbești mult și ai multe idei, dacă nu realizezi nimic.

Rac: ”Am nevoie să fiu iubit ca să fiu fericit!”

Oricât ar părea de stupid sfatul acesta, fericirea nu vine de la ceilalți. Ea ține de resorturile tale interioare, de puterea ta de a alunga demonii, slăbiciunile și lipsa de încredere.

Cele 12 zodii și ideile lor greșite despre viață

Leu: ”Voi reuși dacă sunt cel mai puternic, cel mai bun și cel mai talentat!”

În realitate, nu este chiar așa. Va reuși în viață cel care va știi să se adapteze mai bine, pentru că succesul nu stă în ceea ce acumulezi în jurul tău, ci în modul în care profiți de ce este în jurul tău.

Fecioara: ”Resursele sunt limitate”.

Viața este nelimitată, iar resursele din jurul tău sunt nenumărate, dragă Fecioară. Depinde de tine să le observi la momentul potrivit, pentru că nimeni nu te ajută să le găsești.

Balanță: ”Totul depinde de alegerile pe care le fac!”

Nu chiar totul! Dragă Balanță, nu mai analiza totul până la ultimul detaliu pentru că viața este plină de neprevăzut. Învață să te adaptezi și nu mai sta pe gânduri când apar ocazii bune.

Scorpion: ”Lumea este plină de pericole!”

Dragi Scorpioni, știm că vă plac enigmele, aventurile și dramele, dar lumea are de toate, și bune, și rele. Nu trebuie să vă petreceți viața gândindu-vă că cei din jur au mereu ceva cu voi.

Cele 12 zodii și ideile lor greșite despre viață

Săgetător: ”Misiunea noastră este să alegem între alb și negru!”

Nu chiar, dragi Săgetători. Chiar dacă nu recunoașteți, de multe ori analizați lumea între alb și negru, dar voi știți că sunt o mulțime de nuanțe colorate între extreme. Fiți flexibili!

Capricorn: ”Dacă nu muncești din greu, nu câștigi!”

Știm că sunteți ambițioși, dragi Capricorni, dar de multe ori vă luați prea multe sarcini în spinare. Învățați să vă bucurați de ceea ce vă oferă viața, fără să vă mai străduiți să vă depășiți limitele.

Vărsător: ”Dacă nu poate fi dovedit, nu există!”

Viața are multe secrete și ascunzișuri. Unii le descoperă din mers, alții doar le intuiesc, dar ele există, chiar dacă nu pot fi dovedite. Ar trebui să acceptați și latura misterioasă a vieții.

Pești: ”Viața mă conduce!”

Este adevărat, dar în proporție de 25%, pentru că voi dați vieții cursul pe care trebuie să îl aibă. Dragi Pești, aveți o voință mult mai puternică decât vă imaginați și puteți controla multe!

Citește și despre zodiile care nu uită și nu iartă nimic niciodată!

foto: 123rf.com